Uslovi korišćenja sajta

Sajt i svi tekstovi na sajtu su autorsko pravo ili vlasništvo vlasnika sajta ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Sve informacije dostupne na ovim internet stranicama su informativnog  karaktera. Vlasnik informacija ili ovlašćena lica mogu u svakom trenutku i bez prethodne najave, ažurirati postojeće ili dodati nove informacije.

Vaš pristup, kao i korišćenje sajta luxenna.com podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovaj sajt.

Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno.Vlasnik sajta će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine  kao i ostala srodna prava, i druga prava, uključujući i krivično gonjenje.

Izuzeće od odgovornosti

Luxenna.com će se truditi da luxenna.com u svakom trenutku bude siguran za sve posetioce u skladu sa najboljim praksama internet bezbednosti, ali ovaj sajt koristite na sopstveni odgovornost. Luxenna.com ne odgovara za slučajnu tehničku grešku u informacijama objavljenim na ovoj internet stranici. Luxenna.com će nastojati da u svom radu , eventualne greške otkloni u najkraćem mogućem roku. Luxenna.com nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem ovog sajta ili njegovog sadržaja.

Linkovi ka drugim sajtovima sa luxenna.com sajta

Luxenna.com sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima čiji vlasnik ili korisnik nije luxenna.com. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Luxenna.com ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost sajtova ka kojim vam nas sajt pruza link . Luxenna.com takodje ne kontroliše sadržaj, proizvode ili usluge dostupne na linkovanim internet sajtovima,sa sajta luxenna.com.

Luxenna.com može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Ukoliko posetite web lokaciju luxenna.com Vi ste automatski prihvatili i izmene u uslovima korišćenja.

Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovaj sajt.

Fejsbuk Komentari