Pun Mesec 29.maja 2018.u Strelcu iako na prvi pogled bezazlen ,karakteriše prisustvo fiksne Kraljevske zvezde Antares,Arahanđela Uriela ,jednog od četiri Arhađela,čuvara čovecanstva,četiri pravca,četiri godišnja doba.Antares je crveni gigant koji se nalazi u samom srcu sazvežđa Škorpija.Ona se ovog puta nalazi u konjukciji sa Punim Mesecom.Ono što nam donosi ovaj Pun Mesec zahvaljujući prisustvu zvezde Antares jeste široko razmišljanje, zainteresovanost za filozofiju, nauku i metafiziku, podložnost promenama religioznih misli, uticaj prijatelja, aktivnost u lokalnom poslovanju, lako sticanje moći,i bogastva ali i opasnost od brzog gubitka istih kao i opasnost od nasilja, bolesti, davljenja ili ubistva.Bice emotivnih kriza opsednutosti zdravstvenim ili porodicnim problemima,ali i zločina iz strasti.

Ono što se dogodilo par dana pre Punog Meseca jeste trigon Neptuna i Jupitera,koji predstavlja arhetipskog ucitelja,mistika,vodju,gurua ili iscelitelja. Njegov uticaj na naš život  se moze ogledati u tome da pojavi učitelj ili nastavnik iz ezoteričnih sfera koji će nas podučavati ,ali i imati tendenciju da ga obožavamo.

 

Svaki Pun Mesec ,pa i ovaj je idealno vreme za čišćenje naše podsvesti,demona,negativnosti,prečišćavanje,proterivanje entiteta koje treba vratiti tamo odakle su i došli, u podzemlje. Jasno svetlo Punog Meseca,baca svetlost na nasu podsvest i nasu senku Ali svaki Pun Mesec donosi i pojačane emocije,pa povedite racuna da u proslosti ne ostavite stvari za kojim akasnije možete žaliti,

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde