Naša Aura -naš nevidljivi štit ,treperava i sveprisutna  poput boginje po kojoj je dobila ime. Aura -titan -grčka boginja, prohladnog jutarnjeg povetarca na sunčevom rađanju..

I zaista ako osmotrimo našu Auru videćemo da je to lagani oblačasti treptaj koji uvek poput vetra obavija naše telo.

Zato nije teško osvežiti našu Auru na način koji je bio poznat drevnim Evropljanima- mnogo pre nego su dalekoistočne veštine stigle na naš kontinent.

Kada je vetar jak ,locirajte gde najjače duva i stanite.Ispružite ruke i pustite neka vetar prolazi kroz celo vaše telo vizuelizurajući kako odnosi svu negativnu energiju i ostavlja vas čistim.

Takođe ,to možete uraditi i sa kišom.Naročito su za to pogodne tople kiše kada pustite da voda spira svu negativnost sa vašeg tela.Možda zato svi negde u dubini duše čeznemo za toplim prolećnim kišama kada smo trčali na njima i ne znajući zašto osećali se odlično.No ovo ne bi trebalo primenjivati kada je grmljavina jer to nije energija koja treba našem telu.

Uranjanje celog tela u vodu nije samo način koji je pogodan za čišćenje Aure več se odavnina čista izvorska voda u koju se uranjalo telo smatrala i za čišćenje od grehova.

Dovoljno je otići u divljinu prirode i uroniti se u reku,jezero ili još bolje u morsku vodu koja sadrži so.Ako nismo u mogućnosti da priuštimo takve izlete kućna varijanta je ta koja može da zameni ovu avanturu.Dodavanje morske soli,latica ruža,lavande i ostalih biljaka koje su prirodne pomoći će čiščenju naše Aure.

I naravno Sunčeva svetlost – očistiće i izbrisati negativnosti sa našeg tela.

Iako neprimereno označeni da nisu poznavali rad na sebi ,Evropljani su mnoge veštine znali i koristili ih iz prirode pre nego što su istočne tehnike stigle.Odličan primer je čišćenje Aure na ove načine -a da bukvalno ništa i ne morate da uradite.

 

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde