Idemo u susret  Mladom Mesecu i totalnom pomračenju Sunca,koje će se odigrati na 10 stepenu Raka,2 jula 2019 godine.Za razliku od mnogih solarnih eklipsi,koje deluju traumatično,ova će zahvaljujući uticaju zvezda iz sazvežđa Blizanaca ,doneti veoma optimistične i pozitivne promene.Iako se dešava u emotivnom znaku Raka,ovo neće biti totalno pomračenje duše i srca već ,eklipsa koja nam zahvaljujući uticaja drugih zvezda daje šansu za preporod.

Jedan od najvećih uticaja  na ovo pomračenja biče pod fiksnom zvezdom Alhena,koja se nalazi u sazvežđu Blizanaca.Ona donosi pre svega,dobro zdravlje,čast i bogastvo,luksuz,hedonizam,vojne počasti,ali i mogućnost gubitka istih.Zvezda je odličan mentor umetnicima i naučnicima,pa u sledećem periodu u kome će se osetiti uticaj pomračenja,možemo očekivati benefite u domenu pisane ,izgovorene reči,ali i naučne uspehe.

Ovo pomračenje obeležava konjukcija Sunca i Meseca ,ali i sekstil Saturna i Neptuna,koji zapravo obeležava i celu 2019. godinu i koji će svojim uticajem donosi materijalnu dobit iz polja duhovnih akativnosti.Dakle ezoteristi i svi oni koji naplaćuju svoj rad iz ove oblasti,mogu očekivati uspeh i novac.

Blag uticaj planete Uran u ovoj eklipsi donosi veoma pogodne momente za širenje svoje samosvesti i upoznavanje drugih kultura i religija.Može se desiti da se naši uvidi i otkrića aktiviraju kroz upoznavanje i druženje sa ljudima i grupama koje su multikulturalne i etički i religijski otvorene za druženja.Vreme za druženje sa prijateljima ali i porodicom.

Solarna eklipsa se dešava u kardinalnom znaku Raka,koji će biti inicijator buđenja unutrašnjeg svetla u nama i emocionalnog preporoda.Kako astrolozi navode ovo će biti poslednja šansa da se spasi naša duša ,kroz ličnu introspekciju i poniranje u dubinu naše iskonske volje i poriva.

Ko što rekosmo na početku teksta,za razliku od mnogih traumatičnih eklipsi,ova nam daje šansu i nadu da vreme koje predstoji nakon nje,zaleči sve rane.

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde