Četiri su Arhanđela,četiri su  kraljevske zvezde čuvari neba.Četiri su godišnja doba,četiri su elementa koja se ujedinjuju u duh,četiri su sveta Kabale u kojima egzistira sve božansko.Četiri su lica Heruvima oko prestola Božijeg,četiri su obličja u Sfingi koja govori „Čoveče spoznaj tajnu ili očajavaj“.

Četvrta je godina u koju ulazi sajt sa radom i kao što Car u Tarotu sedi na svom prestolu, LuXenna kao čuvar tradicija i mističnih znanja sedi na svom prestolu ezoterijskog neba.

Za ove četiri godine rada iako ne jedini sajt ove tematike ,na našem govornom području ,kao urednici sajta smo se trudili da naš sajt ne podlegne new age i komercijalnim trendovima.Na našem sajtu nema ničeg što će vam popraviti raspoloženje.Postoje samo stvari koje će vam oplemeniti duh i otvoriti put na vašim stazama spoznaje magije i sveta duhova.

Teme našeg sajta su se vremenom širile .Putujemo epohama,putujemo planetom ali i svetom duhova od Svemira do podzemlja.Predstavljamo sve velike svetske religije ali i društva koja su postojala, ili ona koja su u svom novijem radu očuvala drevna znanja.

Iako tematski nekomercijalni sajt ,moramo se osvrnuti i na statistiku koja govori o povratnoj satisfakciji svih nas koji radimo na sajtu.Za četiri godine rada sajt je imao 849.000 prikaza korisnicima interneta preko Googl-ovih  pretraživača,105 000 računara sa kojih je posećen sajt  i 234 .712 pregleda stranica. S’ obzirom na težinu materije „nespecifičnu „za naše područje- mi smo ]prezadovoljni.

 

Naravno kako postoji vidljivi i nevidljivi svet,tako postoji i tehnička podrška u radu Luxenne .Naš administrator i grafička dizajnerka kojoj kao i svim saradnicima na sajtu zahvaljujem na podršci i učešću u radu.

Idemo u nove pobede i nova putovanja.Pišemo i dalje o našem svetu misterija i magija i nadamo se da ćemo kao čuvari tradicija i svetske baštine ,ostaviti večiti trag na mapi sveta.

 

Mozete pogledati neka od gostovanja saradnika sajta.Pozdrav iz Srbije!

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde