Magija čvorova sa crnim koncem nepravedno se svrstava(od strane laika) u rituale sa crnomagijaškim kontekstom.Jedan od ciljeva magije jeste i da se osoba zaštiti,isto kao što je i Aradia podučavala ugnjetavanje seljake magiji da bi ih zaštitila od zlostavljača.

Oslobađanje od zlostavljača

Za ovaj ritual potrebno je:  crni konac, 3 crne cveće jedna crna olovka ,komad papira, prazna staklena tegla ili boca sa poklopcem.Smisao ove  čarolije jeste ne da  naudi onome ko vas uznemirava ili zlostavlja samo će ih naterati da vas ostave na miru.

Uradite  ovo čaroliju u ponoć u vreme opadajućeg meseca. Postavite sveće u oblik velikog trougla, dovoljno veliki da možete sedeti u sredini. Upalite sveće. Napišite ime osobe koje vas uznenirava na papir, pa ga prekrižajte znakom iks. Preklopite ga tri puta. Recite: „Vežem te(i ime) tako da me više ne možeš povrediti, kako fizički, tako i emotivno.. Izađi iz mog života, pusti me na miru. Vežem te( ime). Vežem te „Zatim zavežite crni  konac oko presavijenog papira i stavite ga u staklenu bocu sa poklopcem.. Zavijte poklopac. Ugasite sveće na način na koji se one pravilno gase,ne duvanjem jer duvanje u sveće gura magiju od nas.Sledećeg dana zakopajte teglu na vašem imanjh ili je možete sakriti u ormaru gde je nećete naći.

Ukoliko su crne sveće koje ste koristili dovoljno male, možete ih staviti u teglu (to uradite na kraju čarolije, a ne nakon što ste je zaklopili). Ako ne, spalite  ih kasnije dok od njih ne ostane ništa.

Vezivanje osobe koja vam nanosi štetu

Potrebno je parče papira i olovke .Crna nit ili konac Mala posuda za vodu Ritual je najbolje raditi nakon punog Meseca, ili barem dok mesec opada, i trebalo bi ga obnavljati svakog meseca ili kada vas osoba opet počne uznemiravati.

Napišite na listiću ime osobe kojoj želite da sprečite da vam naudi. Gledajući u papir i vizualizujte lice dotične osobe; na način da vidite njeno lice živo utisnuto na papir. Zatim savijte papir tri puta. Zavežite ga crnim koncem ili predivon  i stavite u malu posudu sa poklopcem i vodom ali pazite da posude ne bude staklena . stavite je u  ugao  za zamrzivač, gde je malo verovatno da vas to uznemirava, govoreći: Ostanite tamo zaleđeni sve dokle ja hoću.

Crni konac da vam neko ne nanosi štetu

Za ovu magiju čvorova potrebno je crni konac  nit ili predivo ali kraće dužine.Ova čarolija je namenjena za sprečavanje da vam neko nanese štetu, a takođe služi i za ublažavanje besa. Da bi se odradila  pravilno , potrebna je potpuna koncentracija.

Uzmite kratku  crnu nit. Vežite čvor na jednom kraju i kažete:Jedan da ga potrazi

Vežite čvor u sredini i recite  Jedan da ga nađe. !

Povežite  čvor na drugom kraju i recite : Jedan da ga poveže.

 

Poveže dva kraja zajedno, rekavši: Jedan  da ga veže .zakopate zavezani konac daleko od vašeg imanja ili ga bacite na ulicu  ili smeće daleko od mesta gde živite.

Zaustavite tračeve

Prvo napravite lutku ove osobe i dok šijete usne sa  lutke, govorite : „Ako ništa osim bolesnih laži sa usana ne može pasti, onda neka od njih nema ništa“ Ova čarolija nateraće osobu da prestane da tračari o vama.

Sprečavanje nasilja

Ova čarolija služi za sprečavanje nasilne ili opasne osobe da vam  nanesi štetu. Fotografija osobe koju želite da sprečite u zlu parče belog pergamentnog papira na kojem je celo ime  osobe napisano crnom mastilom ili zmajeva krv.

Potreban vam je konac od koga ćete praviti čvor od  crne svilene vrpce ili crne guste vrpce, poput nitne za vez.,dužine oko 18 cm.

Mala staklena posuda sa poklopcem od plute.

Mala bela sveća .Mala crna sveća

Upalite obe sveće. Napišite ime na papir ili uzmite fotografiju u ruke. Savijte papir ili fotografiju u što manji pravougaonik . Uzmite konac  u ruku i počnite da ga vezujete oko pravougaonika, ukupno devet čvorova , izgovarajući naglas , snažnim glasom:

Ja (svoje ime), vežem te (ime osobe koja je povredila ) od  nanošenje štete (ovde unesite ime svoje ili osobe za koju radite ritual ), od vršenja kontrole nad ovom osobom,od uticaja na ovu osobu. Pozivam anđele, Urijela, Mihaela, Gabrijela i Rafaela (ili bilo koje druge vodiče ili božanstva koja više volite.) da mi pomognu u ovoj pravednoj stvari!Oni koji su sposobni u čaroliju mogu ugraditi i odgovarajući Psalam.

Vezivanje crnim koncem u čvor

Koristite ovo da vežete nekoga da ne povređuje druge i sebe.Ovo koristite isključivo ako ne postoji druga mogučnost.

Potrebno vam je: crni konac – dovoljno dugačak da veže 3 čvora, fotografija osobe koja nanosi štetu drugima.Možete izvoditi samostalno ili u grupi. Pre svega sedi i otvorite krug zaštite Objasnite visim silama  šta ćete raditi i pitajte je li to prava stvar. Razmislite o tome kako osoba povređuje druge i osetite bes u sebi

Tada svi odjednom glasno izgovorite: (ime osobe) Vežem vas da ne povredite druge! Zatim brzo zavežite čvor čvrsto u  niti Ponovite postupak tri puta ili onoliko puta koliko se osećate potrebnim. Kada završite, recite: Tri puta tri, vežem vas (ime osobe)! Sakrijte konac i fotografiju na sigurnom mestu gde se čvorovi neće poništiti. Ili još bolje, zapalite konac tako da se čvorovi nikada ne otkače

Vezivanje problema u čvor sa crnim koncem

Ako postoji problem kojeg želite da se rešite to možete uraditi vezujući ga u čvor.Uzmite konac ili predivo čvrsto vizuelitujući problem sa svim njegovim mučnim detaljima.Koncentišući se vežite čvor ubacujući u njega sve emocije koje osećete,bes ljutnju,suze,bol.Zatim se odmaknite od čvora i radite nešto dok stabilizujete emocije.Vratite se do čvora i u mirnom stanju odvežite ga vizuelizujući kako problem nestaje.Neka se pretvori u prašinu koju odnosi vetar sa severa.

 

.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde