Tarot karta Sunce opis :
Sve je pozitivno.

Tumačenja
Baš kao i ljubavnici, tarot Sunce uspravno izražava veliku ljubav i to na snažan način. Međutim, to je više povezano sa psihologijom. Jednostavno rečeno, vaš ljubavnik ima snažnu ljubav u svom srcu prema vama. Ali samo okolne tarot karte će shvatiti da li će on preduzeti akciju da vam to pokaže. U međuvremenu, u situacijama u vezi, pojava tarot karte Sunce ne znači samo sreću, već i bledenje nesporazuma između dvoje ljubavnika. U poziciji ishoda, to takođe kaže da je vaš put jasan i da ćete tako imati glatku vezu.

Prethodno smo spomenuli da tarot Sunca pokazuje bledenje nesporazuma. Zaista morate da se koncentrišete na to ako gledate na probleme u vezi. Na primer, ako sumnjate u ličnost vašeg ljubavnika, dolazak tarota Sunca u čitanje veze govori da će vaše sumnje biti razjašnjene. Odnosno, prava ličnost vašeg ljubavnika će vam postati potpuno vidljiva. To dokazuje da je ova tarot karta donekle poput Mesečeve tarot karte. Međutim, zaista ne postoji psihička sposobnost povezana sa Suncem. To znači da ćete moći da razumete svog ljubavnika na praktičan način. Samo što ćete primetiti njegov način rada i u suštini tako ćete doći do zaključka o njegovoj ličnosti.

U obrnutom položaju, Sunce predstavlja nisku energiju. Da, vaš ljubavnik vas i dalje voli, ali to nije jako. Na isti način, za situaciju u vezi, obrnuta tarot karta Sunca signalizira prosečno iskustvo. Jeste, sa nekim ste, ali niste srećni koliko ste očekivali. Tarot karta Sunca je veoma jaka po snazi. Shodno tome, u obrnutom položaju, nije uvek loše.

https://www.priania.com/2013/07/sun-card-in-love-and-relationships.html

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde