Tarot karta Mesec opis:
Vaša intuicija govori

Tumačenja
Mesec tarot karta je veoma interesantna po prirodi. Ako pažljivo pogledate slikovni prikaz ove karte, primetićete da je jastog koji je upravo izašao iz vode na ivici da sledi stazu koju postavlja svetlost punog meseca. U međuvremenu zavijaju pas i vuk. Sada put koji pokazuje svetlo usred noći i dve životinje predstavljaju vašu psihičku sposobnost. Učvršćuje ga čak i tarot karta broj osamnaest čije je pravo značenje savet. U čitanju ljubavi i odnosa, stoga, pojava uspravne Mesec tarot karte govori vam da vaše šesto čulo radi. Ono što osećaš je istina. Dakle, ako vas vaš ljubavnik vara i u vašoj glavi osećate da nešto nije u redu u vašoj vezi, verujte mu. Mesec tarot karta govori vam o prevari koja vam se krije iza leđa.

Hajde sada da analiziramo šta tarot karta Meseca govori o osećanjima. Da li ste znali da u stvarnosti psi i vukovi mnogo zavijaju tokom noći punog meseca? To dolazi iz činjenice da tokom noći punog meseca cela lokacija na kojoj borave postaje vidljiva i tako lov postaje lak. Ali opet, sa ovim dolazi opasnost. Šta ako ih napadnu druge životinje? Dakle, za pse i vukove, zavijanje deluje kao pozivni signal čiji višestruki odgovori na zavijanje njihovih grupa daju im sigurnost da nisu sami na teritoriji. Na isti način, izgled Mesečeve tarot karte uspravno govori da snažno volite svog partnera, ali u vašem umu postoji duboka nesigurnost. Vaša slabost izlazi na površinu. Ponekad ovo može biti toliko neodoljivo da osećate da biste umrli bez svog partnera.Očekujte neke suze ili plutajuća iskustva tokom ovog vremena. Ali ne brinite! Oni nemaju nikakve veze sa negativnošću. To je samo vaša ljubav koja radi u vašem telu.

U obrnutom položaju, Mesec tarot karta često se kaže da je veoma negativna! Ali moram da kažem da je u očitavanjima koja sam uradio, pojavljivanje Mesečeve tarot karte u obrnutom položaju signaliziralo realističan pogled na situaciju. Na primer, žena za koju sam čitao imala je dečka koji je vara. Kada je konačno uhvaćen, za nju je Mesec došao obrnuto u očitavanju. Šta je ovo značilo za nju? To je značilo da je uspela da sagleda njegov pravi karakter i time se njeno mišljenje o njemu promenilo. Očigledno, mnogi čitaoci tarot karata vole da kažu da obrnuti Mesec predstavlja psiho. Napominjem ovde da to ne treba uzimati zdravo za gotovo. Glavna ključna reč za obrnuti Mesec je istina. Sada svi različito reagujemo na gorku ili pozitivnu istinu naših odnosa. Dok su neki od nas u stanju šoka,drugi gube interesovanje za partnere. Sve u svemu, kako ćemo se ponašati nakon što čujemo ili vidimo istinu zavisi od naših ličnosti.

https://www.priania.com/2013/07/moon-card-in-love-and-relationships.html

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde