Za ovaj ritual potrebno vam je

1. Jedna sveća, može biti bela, a može i u boji koja simbolizuje vašu želju. Crvena za ljubav, zelena za novac, plava za isceljenje itd.

2. Ružin trn

Na sveci ružinim trnom iscrtajte simbol rastućeg Meseca. Dok to radite vizuelizirajte vašu želju. Upalite sveću i fokusirajte se na plamen sveće, svo vreme vizuelizirajući ostvarenje želje koje se dešava u ovom trenutku. Kada ste uspeli da oformite sliku u mislima, izgovorite:

Verzija na engleskom:

Gracios Lady Moon

Mother of love and light

Grant my wish

Fulfil my dreams

Smile on me tonight.

Verzija na srpskom:

Milostiva Damo Meseca

majko ljubavi i svetlosti noći ove

Nasmeši se meni večeras

usliši mi želju i ostvari mi snove

Zahvaljujemo se De1an za verziju na srpskom jeziku.

Zatim još malo gledajte u plamen sveće pre nego što je ugasite. Ako ste uspeli da utisnete svoju viziju u plamen, znajte da je želja odaslata. Ispunjenje želje očekujte do zatvaranja lunarnog ciklusa.

Fejsbuk Komentari
Baner

2 KOMENTARA

  1. Tražeću čaroliju za želje naišla sam na Vaš članak za ispunjenje želja. Pokušaću da odradim ovaj ritual i nadam se da će mi uspeti, jer mi retko koji uspe. Možda bi bilo dobro da posvetite jedan članak tome zašto mi rituali retko uspevaju?

    • Hvala vam sto ste se javili i hvala na sugestiji.Pokusacu da odgovorim ovde na vase pitanje,zato sto bi malo teze bilo napisati konkretno u clanku.Bez ikakve licne sugestije,naravno ,mogu da kazem da uspeh rituala zavisi od mnogo faktora.Svaki Mag ili carobnjak ima svoj razvojni put ,greske ali i sticanje znanja.Recimo nekima su potrebne i godine ucenja da bi svoj prvi ritual izveli uspesno ,jer se kao osnov za uspeh podrazumeva akumulirano znanje,dok nekima i prvi ritual „upali“ ,najverovatnije zbog snage namere koja je uneta u isti,ali se problem javi kada treba ponoviti nesto slicno ili uraditi drugi ritual a da nemamo dobro podlogu u vidu teorije i prakse,pa se javi i neuspeh rituala.Zatim ..pitanje je i na kakve rituale nailazimo i da li su to celoviti rituali?Ja imam utisak da npr na internetu postoji dosta „polovicnih“rituala i jednostavno kada pogledam vidim da to ne moze biti to!Zato su opet kazem potrebne godine iscitavanja i ucenja,da bismo mogli da isfiltriramo koji je ritual efektan.Naravno da ce biti i onih koji kazu da je ritual samo pomocno sredstvo da se um fokusira na cilj..ali verujte kada bi svi mogli anulirati ritual i osloniti se sano na snagu uma,onda Magija ne bi ni postojala.To je jednostavno kod malo ljudi moguce,da ne spominjem konkretan rad sa duhovima koji je nemoguce uraditi bez rituala.Drugi razlozi mogu biti licno stanje ,osecaji,jacina namere,strahovi,nesigurnost pri izvodjenju,i naravno ,ako su nasi rituali namenjeni osobi ,zavisi i od jacine zastite koju osoba ima.Eto nesto ukratko o razlozima zasto svi rituali nisu uspesni ..

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde