Mesečeva voda se pravi i koristi da bismo pojačali ženske aspekte u sebi, a samim tim i pojačali svoju kreativnost, intuiciju, maštu… isceljenje. Još stari narodi su znali za moć Mesečeve vode, pa su tako stari Asteci odmah ujutru nakon Punog Meseca pili tu vodu u čast devet duhova koji su im pomagali u lečenju. Danas ljudi širom sveta koriste Mesečevu vodu. Postoji i voda koja se pravi za isceljenje na šamanski način povezivanjem energije Univerzuma i zemlje i ne mora se raditi isključivo na Pun Mesec, već može bilo kada, ali ja ću ovog puta napisati samo o Mesečevoj vodi Punog Meseca.

Da biste napravili ovu vodu potrebno vam je par stvari. Pre svega jedna staklena boca ili posuda. Nažalost ukoliko je napolju minus ovaj ritual ne verujem da će nekome uspeti, jer će se voda zalediti a posuda pući, ali čim bude temperatura u plusu možete ga uraditi.
Ritual se izvodi napolju ili eventualno u nekoj prostoriji gde možete staviti bocu da upije dovoljno Mesečeve energije i svetlosti. Pre rada pročistite prostor žalfijom, i potrudite se da na neki način to bude prostor koji ćete posvetiti ovom ritualu. Bocu ili posudu napunite destilovanom ili filtriranom vodom i povežite se s njom vizuelizirajući kako se voda puni svetlošcu i energijom i kako vam donosi blagodeti. Možete koristiti i određeni „spel“ kako biste aktivirali punjenje vode svetlošću i energijom.


Nakon toga zatvorite bocu, ako nije boca nego posuda prekrijte je čistom tkaninom i ostavite da prenoći na tom mestu gde će zraci Punog Meseca padati direktno na nju. Prostor oko boce možete oplemeniti cvećem, biljkama, kristalima. Ujutro uzmite bocu i Mesečevu vodu možete koristiti da je pijete, u ritualima za novac, isceljenje, možete zalivati biljke ako ste možda to uradili u dovoljno velikoj posudi… kuvati čaj.
Ritual se izvodi noći uoči Punog Meseca ili na samu noć. Srećno!

Fejsbuk Komentari
Baner

2 KOMENTARA

    • Hvala,trudicemo da i sledeci tekstovi donesu „nova otkrica“ ..bice jos ovakvih stvari ,koje su primenljive u svakodnevnom zivotu.

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde