Tarot karta Sudnji dan
Opis: Vreme je za kritiku i dobijanje presude.

Tumačenja
Tarot karta Sudnji dan je povezana sa rasuđivanjem svih vrsta. Isto treba reći kada se pojavljuje za ljubavne situacije i situacije u vezi. Drugim rečima, dotična osoba odmerava prednosti i nedostatke svog odnosa sa vama. Onda će na kraju uglavnom izabrati nedostatke da bi razmislio o više! Takođe je moguće da ovi nedostaci isplivaju na površinu ako svom ljubavniku date priliku da progovori o tome šta ga odbija u vezi. Dakle, šta bi ga naterala da kaže ova  karta? Sve je moguće, ali neke od rečenica koje možete očekivati su „Bio sam povređen kada ste otkazali putovanje“, „Ne dajete mi dovoljno vremena“, „Ne sviđa mi se kako ide naša veza“ i tako dalje. Zauzvrat, on bi mogao tražiti odgovor ili pregovore. Nakon toga kako će stvari biti u vezi zavisiće u potpunosti od vas.Ako vam se ne sviđa ono što je rekao, možda ćete jednostavno videti sebe kako branite svoju poziciju. U suprotnom, mogli biste isplivati na površinu stvari koje vam se ne sviđaju kod njega ili nje. Dakle, tarot karta Sudnji dan je takođe povezana sa vremenom .

Ipak, bez obzira na to koliko loše mislite jedno o drugom, u vezi će biti učinjeno konačno čišćenje. Odnosno, napraviće se neka vrsta kompromisa. Dakle, ključne reči koje treba zapamtiti za ove tarot karte su osuđujuće i dovode do vrhunca u vezi.

U obrnutom položaju, tarot karta Sudnji dan  predstavlja bežanje od pravog osećanja. Da, moguće je da duboko u sebi zna da njegova veza ne ide u pravom smeru, ali on samo izbegava da sluša svoje misli. Dakle, on je u redu sa devojkom koja kontroliše ili nasilnom vezom. Ukratko, čovek loše rasuđuje i samim tim ne može da razume šta je dobro, a šta loše za njega. Preokrenuta Sudnji dan  karta takođe naglašava vreme kada se ne donosi presuda u ljubavnom odeljenju.

https://www.priania.com/2013/07/judgement-card-in-love-and-relationships.html

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde