Uvod

Visoka sveštenica je vrlo duhovna karta – često sa seksualnim tonovima. Može značiti da je osoba u fazi u kojoj će biti mnogo fizički privlačnija drugima. Visoka sveštenica je vezana za mesec, ženstvenost i inspiraciju.

Opšte

Ovo je vreme kada treba da se oslonite na svoju intuiciju i svoje unutrašnje znanje, a ne na svesni um ili intelekt. Obratite pažnju na svoje snove. Slučajnosti su vrlo verovatne. Kada se Visoka sveštenica pojavljuje u čitanju, ona takođe predstavlja ženu koju osoba jako želi ali je ne može dobiti.

Posao

Moguće je prijatno iznenađenje vezano za posao. To bi mogla biti i novo radno mesto. Možda ćete pronaći neke nove sistem ili procese koji će vaš radni život učiniti jednostavnijim i manje stresnim. Ignorišite tračeve i svakako se ne uključujte u njih.

Ljubav

Ovo može biti čarobno, mistično vreme za ljubav. Ukoliko izlazite sa ženom, može vas zanimati žena koje je nedostupna i neprihvatljiva. Verujte u svoje instinkte. Ako ste žena, naićićete na ljude koji vam se nabacuju. Koristite ovu moć mudro – i snažno.

Finansije

Neko nije u potpunosti iskren sa vama u pogledu finansija. Možda nemate sve informacije koje su vam potrebne. Nemojte se plašiti da kopate duboko, i da istražujete sami. Budite sigurni, da kada se radi o finansijskim transakcijama, dajete samo neophodne informacije.

Zdravlje

Mogu postojati informacije vezane za vaše zdravlje koje još nisu izašle na videlo. Ako osećate da nešto nije u redu sa vašim telom, obratite se lekaru. Verujte sebi. Ako procedura ili test koji vam je predložen vam nije prijatan, ne morate da nastavite sa tim. Podržavajte sebe najbolje što možete pravilnom ishranom, vežbom i vitaminima.

Duhovnost

Poruke dolaze ka vama sa svih strana. Pogledajte duhovnost na načine na koje niste ranije. Razgovarajte sa ljudima čija iskustva i verovanja su drugačija od vaših. Izađite iz zone udobnosti. Osećate se bogatije zbog toga.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde