Uvod

Čak i okrenuta Visoka sveštenica je vrlo duhovna karta – često sa seksualnim tonovima.
Okrenuta, međutim, može biti teško da dobijete jaku, intuitivnu i privlačnu energiju koja prolazi kada se Visoka sveštenica prikazuje. Energija je tu. Potražite je. Dopustite sebi da je osetite.

Opšte

Možete imati poteškoća da saznate šta vam intucija govori. Ako je to slučaj, to je jasan signal da ćutite, provedite malo vremena meditirajući, ili se osamite. Probajte različite pristupe, uključujući časopise, ili čak jogu ili šetnje. Informacije koje tražite su tu. Verujte sebi i svojim instinktima.

Posao

Kada se obrnuta Visoka Sveštenica pojavljuje u pogledu posla, možete biti zbunjeni oko toga šta se dešava na poslu. Ukoliko je to moguće, ne oklevajte da upitate svoje supervizore ili saradnike da vam razjasne šta se dešava. S druge strane vaši instinkti vam mogu reći da se ‘primirite’. Ukoliko je to slučaj, pratite svoju intuiciju. Stvari će postati jasnije kasnije.

Ljubav

Čak i sa ovom kartom okrenutom, postoji snažna verovatnoća da će vas drugi videti dosta privlačnijim nego obično. Ne ignorišite ovo, ukoliko tražite ljubav! S druge strane, sa okrenutom Visokom sveštenicom, možda vam je teško da razumete gde drugi dolaze u vezi sa ljubavlju i romansom. Ako niste sigurni, pitajte. Nemojte donositi ishitrene zaključke.

Finansije

Grupa ljudi ili određena osoba možda nisu bili sasvim iskreni sa vama u pogledu finansija. Budite vrlo oprezni šta potpisujete kada se ova karta prikazuje okrenuta. Ne oklevajte da dobijete više informacija i savet u vezi velikih transakcija koje možda planirate. Kada se Visoka sveštenica pojavi okrenuta, možete biti sigurni da sve nije onako kako se pojavljuje na površini.

Zdravlje

Kada se Visoka sveštenica pojavljuje u vezi sa zdravstvenim pitanjem, važno je shvatiti da možda još uvek nemate sve informacije koje vam trebaju, i ne morate prihvatiti prvo mišljenje koje ste dobili. Ukoliko ste podvrgnuti tretmanu fizičkog problema, trebalo bi da uzmete još nečije mišljenje. Verujte svojim instinktima, ali naravno, pratite lekarski savet koji vam je dat. Ukoliko osećate da nešto nije u redu sa vašim telom, tražite pomoć sve dok vam ne bude pružena. Možda ćete morati da promenite lekara. Verujte sebi. Podržite svoje zdravlje najbolje što možete uz odgovarajuću dijetu, vežbu i vitamine.

Duhovnost

Kada se Visoka sveštenica prikazuje obrnuto, govori vam da vam vaš duh šalje poruke – na javi i na snu – što ste previdli. Razmotrite sve slučajnosti i čudne pojave koje su se događale u poslednje vreme, ili vrlo žive snove koji su ostavili utisak na vas. Šta vam govore? Dajte sebi malo vremena i prostora za meditaciju i možda ćete razumeti poruku.

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde