Uvod

Mag predstavlja veće i bolje korišćenje moći jedne jednike. Duhovno, emotivno i na ostale načine. Ovo je još jedna karta koja često predstavlja nove početke i velika očekivanja. Ovo je jako moćan i pozitivan znak u čitanju. Ova karta nas podseća da imamo moć da nešto promenimo, u našim životima i u svetu, ako jednostavno pokušamo.

Opšte

Iako je okrenut, Mag predstavlja veće i bolje korišćenje moći jedne jednike. Međutim, neophodna je promena kako bi se moć koristila efektivnije. Razmislite o tome čega se plašite. Da se drugima neće dopadati nova verzija sebe? Možda i neće. Međutim, nema razloga da ne budete ono što želite i što je suđeno da budete.

Posao

Okrenuta karta Maga može predstavljati otpor ka neophodnoj promeni kada se radi o poslovnom životu. Istina je da ništa ne ostaje večno isto, promene i novine su deo života. Nemojte se držati prošlosti.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni okrenuta karta Maga označava da gubite veru u svoju sposobnost da pronađete, privučete i zadržite partnera. Ovo mora prestati odmah, kako biste bili uspešni. U stabilnoj vezi ova karta označava oklevanje u razgovoru o tome šta stvarno želite i hoćete. Vreme je da budete hrabri i razgovarate o tim stvarima.

Finansije

Kada se pojavi okrenuti Mag, ukazuje na osećanje bespomoćnosti i ‘zaglavljenosti’ kada je u pitanju novac. Ali zapravo ništa vas ne drži u mestu i možete da izvršite promene, koje će vam poboljšati finansijski život, ukoliko pokušate. Ukoliko radite ono što ste uvek radili, nema sumnje da ćete u osnovi uvek dobiti ono što ste uvek imali. Razmislite o promenama i novim poduhvatima koje biste mogli probati. Možda ćete utvrditi da su daleko uspešniji nego što biste očekivali.

Zdravlje

Mag, čak i kada je okrenut, je dobar znak za poboljšanje zdravlja. Dobro se brinite o sebi, i potražite lekarsku pomoć ukoliko vam je potrebna. Verujte u sposobnost vašeg tela da se leči. Verovatno ćete se osećati mnogo bolje prilično brzo.

Duhovnost

Kada se ova karta pojavi okrenuto, označava potrebu za novim iskustvima i perspektivama i novim načinom razmišljanja o vašoj duhovnosti. Poželjno je i zdravo za vaš duhovni put i misli da se menjaju s vremena na vreme. Probajte nove stvari. Razgovarajte sa ljudima koji gledaju stvari drugačije od vas. Oboje ćete imati koristi.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde