Uvod

Mag predstavlja veće i bolje korišćenje moći jedne jednike. Duhovno, emotivno i na ostale načine. Ovo je još jedna karta koja često predstavlja nove početke i velika očekivanja. Ovo je jako moćan i pozitivan znak u čitanju. Ova karta nas podseća da imamo moć da nešto promenimo, u našim životima i u svetu, ako jednostavno pokušamo.

Opšte

Otkrili ste da imate znanje, snagu, i inspiraciju potrebnu za ispunjavanje vaših ciljeva. Uopšteno, ovo je vrlo pozitivno vreme za vas.

Posao

Desiće se poboljšanje u vašem poslu/karijeri. Ovo je odlično vreme za pronalaženje novog posla ili za unapređenje vaše trenutne pozicije – ukoliko je to moguće. Naročito ako je vaš posao u kreativnom polju, ovo je vreme kada će vaši predlozi i rad biti ispunjeni odličnim razumevanjem i mogu dovesti do ‘većih i boljih stvari’.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni i tražite ljubav, ovo je vreme kada ćete upoznati nekoga novog. Ukoliko ste u dugoročnoj vezi, veza će se najverovatnije podići na novije i dublje nivoe posvećenosti i uživanja. Ovo je odlično vreme za izlazak i upoznavanje novih ljudi.

Finansije

Kada se ova karta pojavi novac dolazi – iako vam se to čini nerealno sada. Pojaviće se nešto što će vam omogućiti da zaradite više novca, bez obzira da li je to ideja, mogućnost da radite nešto ‘sa strane’ ili čak nova pozicija. Verujte u sebe i u svoju sposobnost da uspete.

Zdravlje

Ako se osećate bolesno, uskoro ćete se oporaviti. Ova karta označava snagu ili povratak snage. Ukoliko imate neki zdravstveni problem koji se nije poboljšao, može vam u velikoj meri koristiti neka vrsta alternativne terapije (saveti nutricioniste, masaža, dijeta i sl.).

Duhovnost

Ovo je pravo vreme za vas da krenete sa nekim duhovnim učenjem o kome ste razmišljali u prošlosti ali niste imali pirlike da nastavite. Imali biste koristi od razgovora na duhovnom nivou. Duhovni učitelj se sada može pojaviti u vašem životu. Ova osoba će biti odličan mentor i pomoći će vam da imate ‘novi pogled na život’.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde