Uvod

Čak i kada je okrenuta, Luda je indikator novosti; kao i čistoće i otvorene energije deteta. Ovo je uglavnom pozitivna karta, uz napomenu da je važno da gledate ‘kuda idete’. Okrenuta Luda može predstavljati potrebu za novim početkom, ali se osećate neugodno da donesete tu odluku.

Opšte

Uopšteno govoreći, ova karta ukazuje na nove početke koji imaju nešto dublje duhovno značenje – a kada je okrenuta to može značiti neki nivo otpora prema novom početku. U ovom kontekstu to može znači da ‘svež početak’ dolazi, želeli vi to ili ne.

Posao

Imate odlične ideje i planove vezane za posao ali ste neodlučni o njihovom predstavljanju. Verujte u sebe i dajte glas svojim idejama. Moglo bi se isplatiti i više nego što mislite. Možda osećate želju za novom pozicijom – ili da je vreme da ‘budete svoji na svome’ i započnete sopstveni biznis. Razmotrite ove promene.

Ljubav

Kada se Luda pojavi okrenuta u pogledu ljubavi, vaša želju za slobodom i nezavisnošću može ozbiljno da utiče na vašim ljubavni život ili bi mogla da se pretvori u neobaveznu vezu. Ako želite ljubav, ne budite glupi. Budite otvoreni.

Finansije

U pogledu finansija, Okrenuta Luda predstavlja upozorenje. Možete imati neke specijalne ponude koje vam se mogu isplatiti finansijski. Međutim, pre nego što bilo šta dogovorite dobro se prekalkulišite jer nije sve možda kao što izgleda.

Zdravlje

Okrenuta Luda označava mogućnost da ćete u budućnosti biti podložni nesreći; budite ‘prisutni u trenutku’ i ne donosite ishitrene odluke. Sa okrenutom Ludom, ukoliko imate zdravstvenih problema, ovo je znak da potražite drugačije metode lečenja ili da promenite lekara. Pozitivne misli su važne i trebalo bi da obratite pažnju o čemu razmišljate, jer naši stavovi i misli utiču na naše zdravlje.

Duhovnost

Kada je Luda okrenuta u pogledu duhovnosti, možda razmišljate o napuštanju religije/duhovne tradicije koja je bila deo vašeg života neko vreme. Verovatno ćete imati želju da isprobate mnogo različitih duhovnih pravaca kako biste videli kako vam ‘odgovaraju’. Nema ništa lošeg u istraživanju, međutim nemojte se previše zanositi dok ‘samo gledate’. Ova karta može ukazati na moćnu potrebu za dubljim duhovnim znanjem, vaši prijatelji možda neće razumeti odakle ta potreba dolazi al bez obzira na sve morate učiniti ono što je najbolje za vas. Imajte na umu da istraživanje nije isto što i posvećenost.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde