Ova Noć veštica započinje nam Hermesovim zaokretom unazad i njegovim koracima Hadom,te na tom putu prvi poljubac biće od same Afrodite.
Ako se pitate šta ovo znači, znači da planet Merkur koji je simbol znanja, gde je u Tarotu pod simbolom Mag ,započinje svoj retrogradni hod, kretaće se prividno unazad na nebu u znaku Škorpiona, znaku gde je Mesec u padu, gde svetlost izumire, tu se uzdiže silina tame,te se popularno naziva Had, sedište Plutona, crne Magije. A zašto poljubac Afrodite- prost razlog, njegov prvi dodir biće kroz telesno spajanje sa Venerom. Venera je i sama u izgonu u znaku Škorpiona, te je ovo pravi“ witch kiss of black magic“.
Ja sam Nenad Magin i simboliku retro Merkura ovde ispunjavam na taj način što se dugo znam sa Ksenijom, nekada ranije sam pisao kod nje,sada se vraćam opet, a vama se generalno naredni mesec ljudi iz prošlosti mogu vratiti ili bar pokušati da vam se na kratko
vrate u život. Na globalnom planu bice primetni problemi u saobraćaju, sa dokumentima, ugovorima, sredstvima za komunikaciju uopšteno, sve sto ima veze sa simbolikom protoka informacija- saobraćaja, pokazivaće svoje negativne karakteristike, ploveći Hadom, neki ce se daviti u reci Stix.
Škorpion je fiksan znak, pa i ovaj povratak unazad najviše mogu da osete ostali fiksni znaci, a to su- Lav, Vodolija i Bik…
Predhodnica ovome bio je loš kvadrat malefika na nebu Marsa i Saturna, što je moglo da uzrokuje svađe, nezadovoljstva, povrede, mnogi su se razboleli ili imali probleme na poslu, mnogi dogovori su prekrseni. Postojala je izvesna saradnja koja je narušena
lošom kosmičkom postavkom Marsa u znaku svog izgona Vage.
Jesen nije otpočela bajno, nastavak, takođe, nije sjajan, ovakvi momenti pogode samo za magiske operacije i to sa lošim namerama.
Crna magija nije nešto čime se treba ponositi, jer coveka je lako povrediti, treba biti dovoljno mudar i izlečiti ga.
Trenutno na nebu na konto Saturna i Jupitera u svojim domicilima, kao sporih muških planeta, preovlađuje muška energija,na konto strasti Mars i Venera oboje su u izgonu i izmenjali su mesta po kućama, pa je ovo dobro vreme za ljubavne intrige,s obzirom
 da su nedavno oboje imali svoje prve helijacke izlaske i podjednake su astronomske snage.
U narednom periodu krajem 2019- te godine Jupiter menja znak, iz svog domicila Strelca, prelazi u znak svog pada Jarca.
Ovo će biti manifestacija Duhovnosti u svom najuzvišenijem materijalnom obliku. Magija će doživeti procvat počevši od 2020 te.
Da ne dužimo puno u ovom uvodno tekstu, posvećenom Halloweenu, u želji da se družimo ubuduće, pozdravljam vas i volim… Nenad.
Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde