Bez obzira da li slavite Dan Sv.Valentina,ili Dan Sv.Trifuna,ovaj dan je obojen emocijom ljubavi jer je gotovo sva pażnja usmerena na osećaj ljubavi i romantike.Zato vam predlažemo da ,ako ste usamljeni ,uradite ovaj mali ritual kako bi svoju energiju obojenu osećajem ljubavi ,usmerili u privlačenje ljubavi u vaš żivot.

Za ovaj spel korističemo Rune iz starijeg Futharka Sowilo(Sovilo),simbol Sunca i stapanja duše sa drugom dušom.Zatim Runu Mannaz(Manaz),koja je simbol zajednice i uticaja na zajednicu,kao i simbol čvrstih veza i otključavanje energije ljubavi koja dolazi.Kao i Runa Wunjo(Vunjo) ,koja simbolizuje osvajanje,uspeh i sjaj.

Potrebna vam je pink sveća,fini puder od sitno isitnjenih suvih crvenih ili roze latica ruże.

Takođe  je potrebno i neko ljubavno ulje,ako nemate mogućnosti da ga kupite može vam poslužiti ulje od ruže,jasmina,ili maslinovo,ili ulje od divlje metvice.

Pripremite pink sveću za ritual na način koji smo opisali OVDE

Nekorištenom iglom urazati simbole Runa na sveću,redosledom koji je prikazan gore.

Zatim je pramažite navednim ujima na način koji podrazumeva privlacenje ljubavi prema sebi,a to je od vrha sveće do sredine,kao i od dna ka sredini,i pospite je finim prahom od ruža.

Upalite sveću i zureči u plamen  vizuelizirajte kako vam dolazi stanje sreće i ispunjenosti ljubavnom energijom.Trudite se da istinski osetite tu energiju.Ostanite u stanju vizuelizacije koliko god vam prija.Ovaj ritual nije namenjen za privlačenje određene osobe u život već dolazak sreće i zadovoljstva podstaknutog ovim Runama.

 

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde