Gotovo da nema „stručnjaka“ za ezoterijsku sferu koji se neće osvrnuti na simptome i pokazatelje magijskog napada.Spisak psihosomatskih efekata je nekada toliko opširan ,a u najmanju ruku uključuje sve normalne životne događaje i dešavanja koja se nikako ne mogu svrstati pod sigurne simptome magijskog napada.

Ezoterijski pristup prepoznavanju da se nešto dešava nudi jednu malu konkretniju i sigurniju varijantu koja ne može biti uticaj sugestije ili autosugestije, da i banalna životna dešavanja su pokazatelj magijskog napada

Postoji vise pokazatelja da je magijski napad u toku.To su psihičke,mentalne i fizičke manifestacije.Kod većine simptoma magijskog napada mnogi navode vec svima poznate smetnje koje mogu i ne moraju biti uzrok napada.Nesanica,bolovi ,loše zdravlje.Ali to nije jasan pokazatelj magijskog napada iz razloga što može biti uobičajena životna reakcija na nešto sto se ptirodno desava.Ali recimo,hronična mržnja i netolerancija supružnika može biti uticaj magijskog napada.

Glavobolja je recimo jedan od sigurnijih simptoma uticaja magije .Niz nesrečnih okolnosti kao što je uzatopni kvar na kolima,mogućnost udesa ili neke nesreće udružena sa ostalim simptomima ma značaja u detekciji napada.Magijski napad je delo crne magije,radi se uz veliki opseg htonskih bica koje prakticari imaju za saradnju.Ali magijski napad crne magije nije nesto sto se moze svrstati uz „lose raspolozenje zato sto pada kisa“.Magijski napad ima za cilj uništenje osobe ili pak više njih do totalnog kraha,ponekad i smrti.

Pogledajmo pokazatelje koji mogu ukazivati na  sigurni magijski napad .

 

-Snovi-astralno polje u kome smo tokom sna može biti pokazatelj da se nešto dešava i da je uticaj htonskih bića.Pojava simbola ili životinja htonskog sveta kao što su zmije ,pauci mogu biti pokazatelj da vaše aurično polje ima uticaj htonskog sveta.

-Promena ponašanja životinja u okolini- razumljivo one su jedna od prvih linija odbrane od negativnih uticaja i među prvima osete da se nešto dešava.Nije redak slučaj da u toku magijskog napada dođe i do smrti životinja .

-Mnoge veštice kao liniju odbrane od napada u svakoj prostoriji drže i biljke.Uvenuće tih biljaka bez ikakvog valjanog razloga može biti znak magijskog napada.

-Takođe ,srebro koje je metal veštica i koje se nalazi među imperativima za ritualni oltar ,ukoliko potamni jeste pokazatelj magijskog napada .Zato je preporučljivo svima onima koji se bave magijom ili imaju sumnje na magijske napade da imaju srebro na svom oltaru ili kao nakit oko vrata.

-Pucanje ili lomljenje amuleta ili talismana,i kristala  koji služe za zaštitu mogu biti pokazatelj da je magijski napad u toku.

 

-Neki praktičari niže hermetike ili veštičarstva na svom oltaru drže jaje čija promena boje ili lomljenje može da ukaže da se radi o magijskom napad

Više o primarnim načinima zaštite kada se prepozna magijski napad u pdf lekcijama za koje se možete prijaviti putem emaila sajta [email protected]

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde