Mnogi se pitaju zašto rituali ne uspevaju, niti „rade“ Biti majstor rituala nije lako.Naši preci su upoznali  tajne makrokosmosa i ugradili ga u brojne rituale svog sveta..Nasleđe su ostavili kroz grimoare i spise.No da li se u magiji uvek poštuje.I ne baš.Magija je ritual ali kompletanJedan od razloga zašto ritual ne uspeva leži i u činjenici da bi trebalo i novčano uložiti u magijski rad kako bi se pokrenule sile onostranog koje donose željeno.Dakle nije sve u dve „svečice“ i malo „alata“ iz kučnih zaliha .Još gore je „petljanje“ po groblju i uznemiravanje mrtvih u misli da se nešto može na najjeftiniji način čemu je narod sklon .Za izvođenje pravih čarolija potrebno je uložiti kako samog sebe tako i „novčano“ ili kako god u ritual.

Leptir mastilo je magično mastilo čiji je glavni sastojak šafran. Šafran ili krokus je biljka koja je drevno sveta biljla  i  naći ćete je u toliko referenci, civilizacija i religija. Krokus je bio prijatelj i pretpostavlja se  ljubavnik boga Hermesa (lMerkur). Igrali su se kada je Hermes slučajno ubio Krokusa. Bog je bio toliko shrvan gubitkom svog voljenog prijatelja da je stvorio je ovaj divan cvet i kapnuo 3 kapi Krokusove krvi koje su obojile središte cveta i niti  Od tada je  Krokus-Šafran bio sveta Hermesova biljka! Šafran nije svet samo u drevnoj Grčkoj već i za Indiju.

Šafran je biljka povezana sa Suncem  i Merkurom kao planetama, i sa Vazduhom  i Vatrom kao elementima. Stoga je šafran muška i projektivna biljka.

Leptir Mastilo je čarobno mastilo za molitve, zazive i izradu Talismana i odgovara Elementu vazduha!

 

Kako možete napraviti pravo Leptirovo  mastilo? Trebaće vam sledeći sastojci:

* 1 deo šafranskih niti / pramenova

* 3 dela arapske gume

* 12 delova bistrog alkohola

Priprema:

Stavite šafranove niti u vatrostalnu posudu. Prokuvajte alkohol, a zatim ga prelijte preko šafrana! Pogledajte zlatno-žućkastu boju niti koje pune alkohol. Arapsku gumu pretvorite u prah.

Mešajte u smeru kazaljke na satu i polako dodajte arapsku gumu i nastavite da mešate! Kada završite, stavite smešu na 3 sata u frižider! Spremno je za upotrebu!

Leptirovo mastilo koristite za rad sa čarolijama vazduha u prizivu vila,vilenjaka ,bogova,anđela.Za ljubavne čarolije ,upis sigila i simbola na svoje talismane i čarolije.

 

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde