Magija za privlačenje novca

Magija i ezoterične prakse često uključuju simbole, rituale i predmete kao sredstvo za privlačenje određenih energija, ili manifestaciju određenih želja.  Magiju za privlačenje novxa sa prirodnim magnetima se odnosi na korišćenje magneta kao sredstva za  privlačenja prosperiteta i bogatstva.

Ako želite eksperimentisati sa ovakvim oblikom magije, evo jednog jednostavnog rituala koji možete isprobati.

Ritual sa magnetima za privlačenje izobilja:

Potrebni materijal:

Dva magneta

Papir i olovka

Mala posuda, ili činija

Bilje koje simbolizuje prosperitet (na primer, bosiljak, lovor, karanfilić)

Koraci:

Na papiru napišite svoje želje i ciljeve vezane za izobilje i bogatstvo. Budite konkretni i pozitivni u svojim izrazima.

Postavite magnete jedan pored drugog na papiru, s pozitivnim polovima okrenutim jedan prema drugom. Ovo se često radi kako bi se pojačala ideja privlačenja.

Stavite papir sa željama između magneta.

Stavite bilje oko magneta kako biste dodali element prirode i simbolike privlačenja prosperiteta.

Zamislite kako vaše želje postaju stvarnost dok držite magnete zajedno.

Ostavite ovu postavku na mestu gde neće biti poremećena najmanje nekoliko dana.

Nakon nekoliko dana, uzmite papir i magnete, zahvalite za izobilje koje očekujete, i čuvajte ih na sigurnom mestu.

 

Ovo je bila jednostavna verzija, ali čak i tako može biti veoma efikasna. Magneti su, realno gledano, jedna od najboljih čarolija koje možete da izvedete da biste privlačili novac u svoj dom, ili poboljšali svoj posao. Mi ćemo ovde dati način na koji to rade u narodnoj magiji afroameričkog stanovništva sa one strane okeana.

Magneti su jedinstveni po tome što su komadi gvožđa koji su postali magnetizovani prirodnim silama. Oni se tretiraju kao živa bića u čarobnjaštvu, smatraju se moćnim magičnim saveznicima i tretiraju se sa velikim poštovanjem. Kako komad gvožđa postaje magnetizovan u prirodi?

Odgovor je jednostavan i moćan – delovanjem najmoćnijih i najrazornijih sila u prirodi, munje! Ovi ogromni naboji električne energije polarizuju komade gvožđa koji se nalaze blizu površine zemlje gde udari munja i tako udahne život ovom kamenju. Da bismo koristili čaroliju kamena za privlačenje novca, prvo što je potrebno da se uradi je to da se magneti krste pijaćim alkoholom, rakija je sasvim u redu. Sa nekoliko prskanja alkoholom kamenje se očisti, uz molitvu koja ide uz to. Glavnom kamenu se da jedinstveno ime i posveti se uz  „U Ime Oca i Sina i Svetoga Duha“. Od tada, ovom kamenu se obraća po tom imenu.

Zatim će vam trebati ček, može biti pravi iz banke, a možete štampati i sa neta bilo koji primer čeka. 100 dinara napisano na čeku isto radi posao, ali ako hoćete da vidite baš napredak radi se sa bar 1000 dinara i više. Nikakav broj računa naravno ne pišete. Potpišite svoje ime pod imenom blagajnika. Stavite ček u mali tanjir. Magnet se premaže uljem koje je namenjeno za privlačenje novca, tako što se stavi nekoliko kapi na prste i istrlja njima ceo kamen dok se sa njim razgovara. Svojim rečima, recite mu da privuče novac u kuću (ili posao), da nastavi da privlači novac, da vas novac voli i da novac ostaje sa vama. Kada dovoljno obložite mahnet uljem i dodelite mu zadatak, položite ga na ček koji ste improvizovali. Razgovarajte s njim objašnjavajući da je to da unesete više novca u vaš dom.

Poslednji korak je da se „nahrani“ magnet da može efikasno da deluje. Dajte mu prstohvat magnetnog peska uz objašnjenje „Dajem ti ovaj prstohvat magnetnog peska da budeš jak i da naporno radiš za mene privlačeći novac u moj dom!“ Ako iam više magneta govori se u množini. Magnetni pesak je samo magnetna strugotina, ali to je vaša ponuda hrane magnetu.

Svaki dan razgovarajte sa svojim kamenom, recite mu da vam donese još novca i dajte mu prstohvat magnetnog peska kako bi mogao da obavlja svoj posao. Jednom kada je kamen temeljac toliko prekriven magnetnim peskom da ovaj više ne može da prianja za površinu kamena, onda jednostavno obrišite sav magnetni pesak i sakupite ga u neku posudu. Zatim možete ponovo koristiti magnetni pesak da nastavite svoju čaroliju na neodređeno vreme.

Vodite zabeleške kadaste počeli i pratite da li ćete imati dodatni priliv novca u svoj dom. Eto, to je to… i srećno!

AUTOR TEKSTA JE TAU ZOSTRIJAN

O NJEMU

Tau Zostrijan je posvećenik zapadnih i istočnih misterijskih tradicija.

Magnet
——-

Evo jedne jednostavne i uspešne tehnike privlačenja novca na koju sam naišao pre par godina: želite li dobiti od nekog nešto poput određenog iznosa, auta, ugovora, posla ili što već, pribavite fotografiju te osobe.
Položite fotografiju na mesto Vašeg radnog oltara i pored fotografije polegnite jednu svoju. Potom uzmite dva magneta, svaki u jednu ruku i recite:

Kao što su ovi magneti privlačni, tako će i (izrecite ime osobe na fotografiji) biti privučen meni! Osećat ćeš sklonost k meni i verovati mi!“
Stavite magnete na fotografije, držite ruke iznad obe fotografije i magneta i pošaljite mentalni talas u svoje ruke, iz ruku u dlan i iz dlana u fotografije.

Posvetite misli toj radnji i dajte si malo vremena kako biste isprobali ovu tehniku. Upamtite da je nužno podijeliti dio novca sa siromašnima. Ne pljujte i ne budite zli prma beskučnicima i sirotinji, jer kao što je moj deda znao reči: “ Nikad ne znaš tko je zakamuflirani Anđeo“. Ceo tekst na https://www.luxenna.com/2018/07/23/kako-privuci-novac-treci-deo-osnove-privlacenja-novca/

Kako privući novac-prvi deo,osnove privlačenja novca

Kako privući novac-uvodni deo-faktori koji utiču na uspeh čarolije

Kako privući novac-drugi deo,tehnike i metafizički recepti

Čini za novac-Runa Fehu

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde