Prosečan čovek može imati koristi od inicijacije ili ne; takođe zavisi od njegove sposobnosti; ali svaki pojedinac treba da ima priliku da napreduje do najvišeg razvoja za koji je sposoban. „~ Dion Fortune.

Vračanje je magijska praksa sa namerom da se natprirodno utiče na osobu, predmet, mesto ili događaj ,za dobro ili zlo. Kada ovde definišemo vračanje ne  govorimo o narodnoj magiji koja se nalazi u svakoj kulturi i religiji i širom sveta, već o tamnijoj magiji: mesečevoj magiji i zemaljskoj magiji.Ne zaboravimo da Mag na svom putu koristi elemente vračanja dok god misli da mu je to potrebno.

Vračanje je kada koristite magiju da se vaš neprijatelj razboli , da za sebe vežete ljubavnika, tako da vas neće napustiti. Koristite magiju da rasturite par ili natera vašeg omraženog komšiju da se odseli -to je vračanje .

 

S’ druge strane ,vračanjem se proklinje nasilna osoba koja je povezana sa zlim postupcima ,ali i vašeg silovatelja koji je izbegao pravdu .Vračanje podiže mrtve iz njihovih grobova i iz dubokih divljih  šuma poziva bogove. Veštica koristeći magiju  progoni snove drugih, poseduje bića ali i nju poseduju  duhovi.

Vračanje je magija dominacije ,zavođenje i iluzija-potreba svakog ko je u vodama magije..Vračanje je i astralno letenje, nadmudrivanje i borba protiv duhova i prinošenja  i lične žrtve.

Magijska etika je siva i zavisi od konteksta. Ne, u magiji se nikako praksa ne može podeliti na crnu i belu.Ako vas je vaš Anđeo čuvar spasio od neprijatelja da li je on onda za njega dobar ili loš anđeo?Ako ste pozvali Sveca,Arhanđela da vaše neprijatelje „razveje Bog“ da li su oni za njih dobri ili loši?Vežbali ste vračanje.Vračanje je praksa. .

Postoje različiti nivoi dubine u koje se može ući, da, ali svejedno je sve veštičarenje-samo su vam „potrebni duhovi“ da biste usavršili vračanje. Vračanje u praksi Ima hiljadu lica i hiljadu imena.Nije važno jeste li prema veroispovesti ,pravoslavac ,katolik, budista ili pagan; ako ste psovali i proklinjali nečije ime, ako ste namerno uputili svoj zli pogled ispunjen mržnjom ili zavišću prema nekome, ako ste kleli drugu devojku koja vam je preotela momka  … vežbali ste vračanje.

Preporučujemo za čitanje –

Kako postati Veštica?

„Kako postati Mag“ ili Ko se sve može nazvati Magom

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde