Magija sa kosom je vrlo popularna u smislu da ljudima prvo pada na pamet da sa kosom osobe čiji Dnk nosi, mogu uraditi nesto sto su  naumili.Ali magija sa kosom ima i neobicnu primenu koju osoba može sama sa sa svojom kosom raditi.

Postoje uglavnom tri glavna načina na koje možete da koristite kosu  u magičnom radu i to: u okviru svojih čarolija i napitaka, da ubacite magiju u svoju rutinu nege kose ili da koristite kosu kao magiju pletenica / čvorova. Većina ovih ideja fokusira se na dugu kosu.

Način na koji svoju kosu ugrađujemo u svoju praksu je da je koristimo kao oblik magije čvorova. Pletenje kose dok vam je namera u mislima savršen je način da postavite tu nameru i nosite je sa sobom tokom dana. Tako dok  pletete kosu, podesite svoju nameru za svaki dan u svakom pletenju.Možete da zamislite svoju nameru dok pletete kosu ili da je oblikujete u spel koji izgovarate naglas..Čarolija pletenice za produktivnost kose:
Razmotrite svoju nameru, učinite je što je moguće konkretnijom. Namera će biti aktivna dok ne izvadite pletenice, pa budite kratkoročni. Na primer, „Danas cu uraditi dosta kvalitetnog posla“. Ako želite, možete stvoriti malu pesmu ili rimu za pevanje dok pletete kosu.

Takođe u ove čvorove radeći magiju sa kosom možete dodati i boju u vidu traka,niti,perli,cveća. – na primer, žutu traku za pozitivnost, crnu traku za zaštitu.
Dodavanje određenog cveća u kosu prožima vašu kosu u konotacijama konotacije tog cveća ili biljke.
Jednostavno koristite simpatičku magiju koju biste primenili na bilo koji drugi ritual.

 

Takođe možete učiniti magične stvari sa kosom dok četkate ili perete kosu. Postavite svoju nameru dok četkate kosu u određenoj količini poteza (tj. Višestruki od tri) može vašu kosu prožeti magijom.

Uveče dok četkate kosu, počevši sa leve i završavajući s desne strane,  vizualizujete stresove proteklog dana  koji se brišu uz opuštajuće vibracije. To se  radi i za kratku kosu, ako nemate kosu , možete to isto da učinite gladeći kožu glave pokretima nadole.
Četkanje kose je takođe odlična praksa prizemljenja.
Pranje  kose šamponima sa određenim sastojcima i mirisima koji odgovaraju vašoj dnevnoj nameri -mogu itekako biti od koristi u magiji sa kosom. Na primer, citrusi za povećanje energije, lavanda za opuštanje i umirenje, nana za produktivnost.Ali pstoje i određena ulja i čajevi koje ste več spremili za recimo atraktivnost i koje možete nanositu u magiji sa kosom

Koristite pranje kose kao vreme za dubinsko čišćenje, kako fizičko, tako i duhovno. Vizuelizujte nagomilane ili negativne energije koje odlaze u odvod pomoću mehurića sapuna.
Slično tome, koristite maske za kosu sa određenim sastojcima da biste kosu proželi magičnim svojstvima.

Ljubavna magija-ružin otrov za atraktivnost

U kosi je vaša snaga,ali i oruđe zla -protresite je da magija uspe

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde