Tarot karta Umerenost opis : Pronalaženje ravnoteže u situaciji.

Tumačenja
Osnovno značenje tarot karte Umerenost je da osoba pokušava da balansira između dve krajnosti. Za pitanja ljubavi i odnosa, ova uspravna tarot karta govori o kontroli. Situacija je podeljena na dva dela. Jedan je loš, a drugi dobar. Dotična osoba pokušava da kontroliše svoje raspoloženje kako bi se uklopila u srednji prolaz ove dve krajnosti. To jest, možete da vidite probleme u svom ljubavnom životu, ali jednostavno ne osuđujete to. Dakle, nastavljate da budete sa svojim partnerom.

Kada se veza upravo završila, pojava tarot karte Umerenost najavljuje nastavak procesa. Mnogo ste plakali nakon raskida. Sada je vreme da se sami snađete da krenete napred ili vidite koja je nova osoba spremna da uđe u vaš život. Otprilike u ovo vreme moguće je da osetite depresiju zbog onoga što vam se dogodilo u prošlosti, ali odlučite da ćutite o tome. Sve u svemu, ključna reč koju treba da zapamtite za ovu tarot kartu je kontrola vaših fizičkih i psiholoških elemenata.

Obrnuta Umerenost govori o nenalaženju sredine u datoj situaciji. Imate čvrsto mišljenje o svojoj vezi. Dakle, birate jednu od dve krajnosti dobrog i lošeg! Istovremeno, u obrnutom položaju ova tarot karta naglašava da se ne kreće dalje. U stvari, pokušavate da se zadržite za svog partnera.

https://www.priania.com/2013/07/temperance-card-in-love-and.html

Tarot karta Smrt- ljubavno značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde