Tarot karta Smrt opis: Kosač jaše u tvom  životu

Tumačenje
Smrt je jedna od najtmurnijih tarot karata za čitanje, jer govori o kraju! Međutim, u ljubavnim i vezanim situacijama to nije uvek slučaj. Značenje kraja ovde može biti bilo šta.

To može značiti da će par uskoro videti novu fazu koja može označiti početak lošeg ili srećnog vremena. Ova karta takođe može predstavljati sve stvari iz prošlosti koje par uklanja iz svojih života. Kao što je ranije pomenuto, smrt predstavlja kraj. Dakle, moguće je da veza propadne zauvek.

Ali kako biste znali da je zaista gotovo? Za ovo, u osnovi morate analizirati svoj ljubavni život. Da li je vaš partner iznenada nestao? Ako je vaš odgovor da, onda pojavljivanje karte smrti otkriva da je vaše vreme s njim ili njom gotovo barem u odeljenju za odnose. Drugim rečima, osoba bi se mogla ponovo pojaviti u vašem životu, ali to ne znači da ćete moći da živite prošlost sa njom. Vaša osećanja mogu da umru, pa možda više nećete želeti da ih vidite kao pre. Takođe bi ova osoba mogla ponovo doći kod vas zbog prijateljstva umesto veze. Ali šta god da je, nećete moći da ponovite svoju prošlost sa njima.

Obrnuta verzija karte smrti govori da veza ima problema da pređe u novu fazu. Dotična osoba nosi prtljag prošlosti. Dakle, on ili ona nisu spremni da idu napred. Sve u svemu, glavna ključna reč za obrnutu tarot kartu smrti je prošlost.

https://www.priania.com/2013/07/death-card-in-love-and-relationships.html

Tarot karta Obešeni čovek- ljubavno značenje

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde