Četvorka diskova fokusirana je da izrazi paradoksalni aspekt materijalne sigurnosti – mač sa dve oštrice da je dobro podržan i zaštićen.

Četvrorka diskova se takođe može odnositi na suptilnije zavisnosti koje udobnost podstiče, dozvoljavajući opuštenosti i samopopuštanju da tiho degradiraju nečiju rezervu volje.

Lik koji ova karta predstavlja treba da se kreće polako i namerno ako je potrebna promena, jer će posledice uticati ne samo na nju ili njega samog.

U engleskim špilovima, poput Rajder Vajta osoba koja je na karti je zaglavljena u svom pogrešnom razumevanju kako materijalna ravan funkcioniše. Plaši se da pusti svoja četiri oskudna novčića, jer ne zna da mora da daje da bi dobio. Gledano na ovaj način, ovo je karta svesti o siromaštvu.

Ključne reči: sigurnost, posesivnost, pohlepa, stabilnost, finansijska oštroumnost, zaštita

Opšte značenje: Imate sve što vam je potrebno da se osećate sigurnim. Finansijska moć. Materijalni uspeh. Novac u banci. Štedljive navike. Pohlepa i škrtost. Sposobnost gomilanja bogatstva. Živeti veliko.

Čevorka diskova takođe govori o držanju obrazaca kao što je odbijanje da se oslobodite situacije. U vezama, četvorka diskova  može ukazivati na posesivnost ili nesposobnost da se otvori srčana čakra. Štiti srce. Štiti ono što je tvoje.

Obrnuto: puštanje. Izdaja . Otvaranje. Postati ranjiv. Trošenje. Finansijska nesigurnost. Loše veštine upravljanja novcem. Delite ono što imate. Finansijska žrtva. Stečaj. Nemogućnost da se finansijski napreduje. Biti slomljeno dupe. Uzimate ono što vam ne pripada. Epska pohlepa.  Svest o siromaštvu.

NOVAC I ZNAČENJE KARIJERE
Broj četiri simbolizuje sigurnost i potrebu za stabilnošću. Finansijska sigurnost je nešto što većina ljudi traži, ali sa bilo čim, postoji način da se odvede predaleko.

U čitanju novca i karijere, četvorka diskova označava materijalni uspeh, ali upozorava da ne budete previše materijalistički.

Možete imati sigurnost bez potrebe da se stalno fokusirate na finansije. Razmislite o radu ka uravnoteženom životu gde jedan aspekt nije važniji od drugog.

ČETVORKA DISKOVA  LJUBAV I VEZE ZNAČENJE

Način na koji naš bogati prijatelj drži svoje telo povezanim sa novcem takođe označava nešto drugo: potrebu za kontrolom.  četvorka diskova u otvaranju  predstavljaju jednu stranu (verovatno vas ili vašeg partnera) koju muče osećanja ljubomore ili nesigurnosti.

Važno je zapamtiti da držanje nečega previše čvrsto ne drži to uz sebe, već ga guši.

Ako je vaš partner ili član porodice taj koji kontroliše, trebalo bi da dobro pogledate svoju situaciju. Teški izbori moraju biti doneti.

 

ČETVORKA DISKOVA ZDRAVLJE I DUHOVNOST ZNAČENJE

Ako ste fizički bolesni ili emotivno patite, četvorka diskova u ovom  kontekstu predstavlja stvarnu potrebu za prekidom fizičkih i mentalnih lanaca.

Ako se držite bilo kakvih briga, strahova ili negativnih emocija, vaše telo trpi.

Razgovor sa prijateljem, savetnikom ili čak isceljenje energijom može poslužiti kao rešenje ako to osećate

VAŽNE KOMBINACIJE KARTICA

ČETVORKA DISKOVA I BUDALA

Iako preuzimanje rizika često dovodi do nagrade, Budala i Četvorka diskova zajedno vas ohrabruju da se malo smanjite. Izbegavajte da budete glupi sa novcem ili previše spontani.

Impulsne kupovine u ovom trenutku će dovesti do dubokog osećanja žaljenja. Zato odložite sve velike kupovine do kasnijeg datuma.

ČETVORKA DISKOVA I TOČAK SREĆE

Ova kombinacija karata sa tarot kartom TOČAK SREĆE  dolazi sa brzim promenama i puno kretanja.

Dakle, nemojte biti uznemireni ako mnogo stvari počne da se dešava odjednom. Samo se sačekajte i uživajte u vožnji.

ČETIRI PENTAKLA I KOČIJA, CAR ILI OBEŠENI ČOVEK

Ako je ovaj broj četiri uparen sa carem, kočijom ili obešenim čovekom, u vašem životu se dešavaju neki stvarni problemi sa kontrolom. Prva dva sugerišu da žudite za kontrolom, strukturom i redom.

Iako su ove stvari potrebne u nekim slučajevima, pokušaj održavanja moći nad svime može izazvati upravo suprotno od onoga što želimo: haos.

Obešeni predlaže da se pusti. Iako to nije uvek lako, to će dovesti do mira.

ČETIRI DISKOVA I KULA

Budite spremni za borbu. Četvorka diskova  i Kula predviđaju obračun oko novca. Možda će ova bitka biti sa vašim supružnikom.

Možda će to biti sa članovima vaše porodice u vezi sa testamentom . Bez obzira na to, moraćete da budete čvrsti i prisebni.

ČETVORKA DISKOVA  I DVOJKA MAČEVA

Ako se osećate kao da su stvari u ćorsokaku, u pravu ste. Kada su upareni, četvorka pentakla i dva mačeva predstavljaju neku vrstu blokade.

 

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde