Tarot karte koje ukazuju na brak?

Carica može predstavljati brak i trudnoću

Carica – Carica je jedna od najboljih karata koja simbolizuje brak. Carica je takođe karta za majčinstvo i trudnoću, tako da može ukazivati na brak i porodični život.

Tarot karte koje  ukazuju na brak?

Car – Car strogog lica je karta stabilnosti – i dobra karta za posvećenost. Možda ne izgleda srećno, ali ovaj tip je sve u tome da izgradi nešto što traje.

Car može da simbolizuje obavezu ili brak. To je snažan pokazatelj ozbiljne veze.

Tarot karte koje  ukazuju na brak?

Pravda može predstavljati „pravno“ ujedinjenje

Pravda – karta zakona  – ili „učiniti ga legalnim“. Venčanje u zgradi suda ili zakonska zajednica. Odnos priznat u očima zakona.

Tarot karte koje ukazuju na brak?

Hijerofant može predstavljati brak ili posvećenu, tradicionalnu vezu.

Hijerofant – je karta  crkvenog okruženja i može ukazivati na venčanje ili vezu koja je postala zakonita u očima bogova. U Hijerofantu se radi o formalnosti i tradiciji – dakle, o posvećenoj vezi kada se to pokaže u pitanju o braku.

Tarot karte koje  ukazuju na brak?

Deset pehara može da simbolizuje „sretan kraj“ ili brak.

Deset pehara – srećno do kraja života! Stabilan kućni život pun ljubavi – savršena karta koja simbolizuje brak (i to srećan).

Tarot karte koje  ukazuju na brak?

Četvorka štapova  je srećna veza. Takođe može da simbolizuje ceremoniju venčanja.

Karta prikazuje dvoje ljudi zajedno pod jednim krovom, ruke u vazduhu i slave? Odlična karta kada se pitate o braku – kao Deset pehara,  četvorka pehara  je karta sa srećnim krajem + stabilan život u kući.

Ovo su samo neke od mogućnosti. Koje tarot karte za vas predstavljaju brak?

Napomena

“ Značenja karata koje dajemo su ona koja su najosnovnija, najčešća i najverovatnija. Svaka karta može da ima veoma različita značenjazavisnosti od konteksta, položaja izvučenih karata i prirode pitanja. Ponekad moguća značenja za istu kartu mogu biti čak i suprostavljena, zavisno od svega malopre navedenog.
Dublje to obrađujemo, dajemo više značenja i objašnjavamo kako se opredeliti za pravo značenje na našoj obuci za tarot praktičare

Tarot karte koje ukazuju na prevaru

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde