Desetka diskova je karta koja oslikava kako život može biti divan kada je svima u porodici dobro. Ona predstavlja i finansijsku sigurnost i sreću, najbolje sto moze od oba sveta. Sve u svemu, Deset diskova je karta  čvrste osnove u kojoj su svi podržani i negovani.

Kada se ova karta deset diskova pojavi u otvaranju blizu je veliki događaj ili proslava. Dugoročna sigurnost i stabilnost se takođe naziru, ali samo ako ste voljni da preduzmete akcije za uspostavljanje budućnosti svoje porodice.

DESETKA  DISKOVA OPIS TAROT KARTE

Da bismo u potpunosti razumeli značenje tarot karte Deset diskova, prvo ćemo pogledati ilustraciju, njene boje i simboliku.

Na karti deset diskova oslikane su tri gener. U stvari, postoje četiri ako uzmete u obzir svitak predaka koji visi na zidu otvorene sobe.

 

Na levoj strani kartice, figura dede sedi umotana u ćebe sa zamršenim dizajnom. I on i malo dete imaju ispruženu ruku i maze dva bela psa koji stoje ispred nečega što izgleda kao bračni par.

 

Žena i njen muž stoje ispod luka koji vodi do još većeg imanja. Pošto je okrenut leđima, ne možemo videti muževljevo lice. Međutim, zena ispred njega  ga gleda sa ljubavlju.

Grožđe koje se nalazi iza dede i deset diskova  postavljenih svuda oko karte su simboli koji imaju reci .Ova porodica ne samo da ima emocionalnu harmoniju, već je i finansijski uravnotežena.

DESETKA DISKOVA TAROT ZNAČENJE

 

Opšte značenje: Deset diskova  je jedna od najpovoljnijih novčanih karata, koja obično  u svom znacenju predstavlja  bogatsvo.To je znak izgradnje trajne finansijske sigurnosti. Nasleđe. Snažna finansijska budućnost. Sigurnost za celu porodicu. Porodično okupljanje. Briga o svima.Tradioicionalne vrednosti. Živeti raskošno.

Na prvi pogled, Deset diskova prema likovima prikazanim na karti  se odnosi na radosno nastavljanje porodične loze. Ovo je tačna procena, ali poruka ove kartice je mnogo dublja nego što se čini.

 

Uspravna desetka diskova su  snažni  temelji i tradicije, tradicionalni načine razmišljanja i stavovi koji imaju korene i  koji su omogućili da se rast nastavi generacijama.

Koliko god da je ovo ljubavna karta na prvi pogled  desetka diskova  je pre svega karta za novac. To na kraju govori o nasleđu, neočekivanom prihodu i bogatstvu.Ne govorimo o bogatstvu koje dolazi od novih ulaganja I  investicija, već o „starom novcu“ koji je na neki način povezan sa porodicom.

Ako posedujete posao ili imate ideju za njega, ova karta sugeriše da će prerasti u imperiju mnogo veće nego što se očekivalo.

 

DESETKA DISKOVA KLJUČNE REČI

 

Uspravno nasleđe, bogatstvo, tradicija, čvrsti temelji, dobar porodični život

Obrnuti finansijski sporovi, porodična svađa, ograničenja, razdvajanje, opšti gubitak

Da ili Ne Da

Numerologija 1

Element Zemlja

Planeta Merkur

Astrološki znak Devica

 

Desetka diskova  obrnuto značenje

Obrnuta Desetka diskova sugeriše da je potreba za potpuno novim početkom ponekad blagoslov. Možda se osećate kao da ste doživeli užasan gubitak ili pad milosti. Ovo može biti tačno, ali i posedovanje i gubljenje deo su  evolucije. Ponekad jednostavno morate početi iznova.

 

Obrnuto: udar na finansijsku sigurnost. Ne pozajmljujte novac rođacima. Porodični problemi. Zanemarivanje doma ili porodice. Fiskalna neodgovornost. Rasprave oko nasledstva.Biti zaglavljen u brizi o svima. Porodične svađe. Biti ispisan iz testamenta. Gubitak investicija.

 

To bi moglo uključivati vlastita ulaganja, posredovanje u novom ugovoru ili postavljanje testamenta.

 

Desetka diskova na ovoj poziciji savetuje da mislite o sebi kao o osobi koja može biti od velike koristi ljudima. Bez obzira da li je u pitanju usluga, pronalazak ili ideja – znate da imate skladište vrednosti. Vaše potencijalno blago je dovoljno da brine o vama i vašima dugo vremena. Kako ćete tačno upravljati nagradama svog talenta?

 

LJUBAV I VEZE ZNAČENJE

Lice karte  Deset diskova krasi kompletna porodica.Ako želite decu i stabilan život u kući, ova karta  je svakako dobrodošla. Domaća harmonija, sigurnost veze i bračno blaženstvo su u izobilju.Ako stvari još nisu divne, možete gledati na Deset diskova  kao na objašnjenje, a ne kao rezultat.

Isto važi i ako ste udaljeni od člana porodice ili prijatelja i nadate se da ćete se pomiriti. Zatim Deset pentakla sugeriše da će ishod biti pozitivan. Međutim, to se neće dogoditi bez vaše uloge u procesu.

 

ZDRAVLJE I DUHOVNOST ZNAČENJE

U zdravstvenom čitanju, ova kartica govori  da se možda borite sa fizičkim ili mentalnim zdravstvenim problemom koji ima genetsku vezu.To moze podrazumevati dijabetes, srčana oboljenja i drugi poremećaji često su povezani sa linijom naših predaka. Naravno, postoji aspekt DNK, ali mnogi ljudi veruju da postoji i energetska veza.

Neka vam zdravlje bude prioritet i iskoristite ono što znate o prošlosti da biste pomogli u izgradnji jače budućnosti. Možete razmisliti i o meditaciji i usklađivanju čakri ako smatrate da problem ima više veze sa duhom nego sa telom.

VAŽNE KOMBINACIJE KARTICA

Porodično bogatstvo, rođenje, porodične proslave i novi prihodi. Takođe u kombinaciji sa drugim kartama, prisutna je glavna tema Desetke diskova a to je porodica.

 

DESETKA DISKOVA I TOČAK SREĆE

Ovo uparivanje Desetke diskova  I Točka srece predviđa generacijsko bogatstvo i porodično bogatstvo. Ono što želite za svoju budućnost nije samo finansijska stabilnost za sebe već i za celu porodicu. Ključ je u pronalaženju načina da se to postigne.

 

 

DESETKA DISKOVA I AS PEHARA

Kada desetka diskovca i as pehara stignu zajedno, ne dolaze praznih ruku. Njihov poklon: potpuno novi zrak radosti. Ako ste se suočili sa neplodnošću, ne brinite.

Čini se da će se vaši snovi o novoj bebi uskoro ostvariti. Ako niste vi taj koji čezne za detetom, neko u vašoj porodici će uskoro očekivati.

Devetka diskova tarot karta -značenje

Preporučujemo za čitanje

Rune i nastavak putovanja

…Dobro nam je naizgled poznato značenje ove rune, domaća stoka kao prenosivo bogatstvo, materijalno bogatstvo u svom poznatom nam obliku. Dobro su nam poznate meditacije o plodnosti i dobrobiti ove rune, ali lako nam promaknu ti mali delovi priče koju nepoznajemo dovoljno. Nekako čak i nepitamo niti istražujemo dublje jer smatramo da će nam to vremenom biti jasnije ili da je i većini i dalje nejasno …

 

.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde