Trojka diskova  je tradicionalno karta majstorstva i partnerstva. Ovde obično vidimo majstora koji se savetuje sa svojim zidarima o postavljanju prelepog vitraža u katedrali.

As i dvojka diskova fokusirani su na samo postizanje stvari. Trojka diskova nas podseća da postoji posebna snaga u zajedničkoj viziji.

Ako se ova karta predstavila kao deo vašeg otvarànja budite spremni da prigrlite svoj unutrašnji krug i radite zajedno kako biste maksimalno iskoristili ono što je na horizontu.

Broj tri mnoge religije smatraju svetim brojem. Tri je takođe broj završetka. Saradnja između troje prikazanog na karti trojka diskova oličava ove simbole.

Karta trojka diskova  prikazuje mladog šegrta koji radi na katedrali. Stojeći na klupi, okreče  se dvojici muškaraca, sveštenika i plemića, koji ga vode. Neki tarot špilovi pokazuju da drže planove, karakterišući ove ljude kao arhitekte zgrade

Ukoliko ste upoznati sa diskovima onda već znate da su ove karte obično povezano sa sigurnošću i rastom u mnogim različitim oblastima. Pošto diskovi na tarot kartama izgledaju kao novčići i često su ilustrovani na ovaj način u tarot špikovim često ih sagledavamo da su uvek povezani sa finansijama.

Ipak, uspravna Trojka diskova je manje o novcu, a više o majstorstvu. Predstavlja učenje i šegrtovanje i ohrabruje vas da ste na pravom putu. Kompetentni ste u onome što radite i napredujete.

 

TROJKA DISKOVA KLJUČNE REČI

Uspravno značenje

Ispravan timski rad, fokusiran trud, rast i učenje, majstorstvo, priznanje ,šegrt, saradnja, timski rad, veština, stvaranje, izgradnja, planovi.

Trojka diskova  su sve o timskom radu i saradnji. Ova karta takođe govori o naukovanju i razvoju veština. škola. Učenje zanata. Radite sa mentorima da biste poboljšali svoje talente. Takođe se radi o izgradnji ili renoviranju, posebno ako se pojavi u pitanju o kući.

Obrnuto: Nedostatak priznanja .Loš timski rad.Neuredna izrada. Nedostatak veštine. Nesposobnost za rad sa timom. Nedostatak priznanja za dobro obavljen posao. Svađa sa kolegama Popravljanje tuđeg lošeg rada. Svađa sa kolegama. Kancelarijska politika usporava posao. Nedostatak posvećenosti. Projekat se uvek iznova odlaže. Pogrešni planovi. Promena igre u poslednjem trenutku. Omalovažavanje tuđih projekata

Da ili Ne Da
Numerologija 3
Element Zemlja
Planeta Saturn

Trojka novčića na ovoj poziciji sugeriše da pokažete svoje jedinstvene sposobnosti. Pustite svet da sazna ko ste zaista. Ovo je dobar trenutak za traženje priznanja. Kada dobijete zahvalnost koju zaslužujete, prihvatite priznanje i uživajte u njemu.

 

NOVAC I ZNAČENJE KARIJERE

Kada je reč o Trojci diskova u pogledu novca , govori o  izobilju. Ako ste ovu kartu izvukli u tarot čitanju, nagrada i priznanje su na pomolu. Međutim, ovo je tačno samo ako ste voljni da uložite naporan rad.

Trojka diskova pokazuje da je logodno je vreme da uskočite u novi projekat ili finansijski poduhvat. Ovo može biti poslovna ideja, moguća promocija,ili nešto drugo.

TROJKA DISKOVA LJUBAV I VEZE ZNAČENJE

Generalno, predstavlja ljubav i prihvatanje od onih oko vas. Prijateljstva, porodične veze i romantične veze će cvetati pod vođstvom trojke pentakla.

Ako ste slobodni i tražite tu posebnu osobu. Trojka diskova  predlaže traženje pomoći od drugih, poput prijatelja od poverenja ili čak prijatelja  provodadžija. Kada dobijete neku vrstu vodiča, novi partner će se verovatno javiti.

Po istom principu, ako ste već u vezi, izgledi su dobri.

TROJKA DISKOVA ZDRAVLJE I DUHOVNOST ZNAČENJE

Kada je u pitanju zdravlje i duhovnost, tarot karta trojka  govori vam da će sav vaš trud i odlučnost početi da se isplaćuje i da će rezultati uskoro biti vidljivi.

Ako vam je potrebno lečenje ili poboljšanje kada su u pitanju specifični problemi ili opšte zdravlje, sada je vreme za rešavanje problema. Bilo da je duhovno ili fizičko, ne bi trebalo da se bavite time sami.Konsultujte se sa lekarom.

 

VAŽNE KOMBINACIJE KARTICA

Triojka diskova su sve o timskom radu, fokusiranom naporu i rastu i učenju. U zavisnosti od okolnih karata, ovo može biti na polju ljubavi, posla ili putovanja.

TROJKA DISKOVA  I LJUBAVNICI
Kada se upari sa kartom ljubavnika, Trojka diskova sugeriše da je vaš partner na vašem radnom mestu. Iako većina ljudi mršti mešanje posla sa zadovoljstvom, to možda i nije tako loša ideja.

TROJKA DISKOVA I SVET
Kada se svet i tri pentakla ujedine posao u inostranstvu i to  je nešto što treba uzeti u obziŕ.

TROJKA DISKOVA I TROJKA ŠTAPOVA
Kada ove trojke padaju u istom čitanju, imaju jasnu poruku: prestanite da razmišljate o prošlosti i pripremite se za nešto novo.

Dvojka diskova tarot karta -značenje

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde