Tarot karte koje ukazuju na opsesiju

Tarot karta đavo ukazuje na opsesiju

Đavo – klasična karta koja ukazuje na opsesiju. Lanci predstavljaju zavisnost, biti u ropstvu, nesposoban da se opusti. Ovo je velika zaglavljenost.

Petica pehara  opsesivno razmišljanje

Petica pehara  –ukazuje na  negativno razmišljanje, razmišljanje o prošlosti, Nemogućnost da se vide druge opcije. Žudimo za nečim što je odavno prošlo.

Devet mačeva –  ukazuje na opsesivno razmisljanje.Ova o karta može ukazivati na opsesivno razmišljanje u obliku anksioznosti ili brige. Nešto te drži budnim noću.

Šestica pehara preokrenuto govori o držanju za proslost.

Nostalgija je nestala presla je u opsesiju.

Četiri pentakla nesposobnost da se pusti

Četiri pentakla – iako ova karta nije o opsesiji posamom svom znacenju ,  pojavljuje  se u čitanjima kada ljudi nisu bili u stanju da „ispuste“ situaciju.

Napomena:

“ Značenja karata koje dajemo su ona koja su najosnovnija, najčešća i najverovatnija. Svaka karta može da ima veoma različita značenja u zavisnosti od konteksta, položaja izvučenih karata i prirode pitanja. Ponekad moguća značenja za istu kartu mogu biti čak i suprostavljena, zavisno od svega malopre navedenog.
Dublje to obrađujemo, dajemo više značenja i objašnjavamo kako se opredeliti za pravo značenje na našoj obuci za tarot praktičare.“

Tarot i ljubav-karte koje ukazuju na razvod ili prekid veze

 

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde