Gatanje za mladoženju

Čekanje princa sa vernim belim konjem previše je zamorno, posebno kada se još ne vidi na horizontu. I zaista želim da znam unapred da li je vredno čekati u principu: da, devojke ponekad pate od nestrpljenja.

Ovde u pomoć mogu doći ili razumni zaključci ili argumenti trećih strana, koji mogu dati nadu u budućnost u svetlim bojama, ili bar samo u svetlu. Takve argumente mogu dati gatare, vidovnjaci, razne mistične i ritualne prakse, ali predviđanje odgovara na postavljeno pitanje, a većina ljudi nije sklona jasno formulisanju pitanja od globalnog značaja.
Da bi se iz Univerzuma dobio adekvatan odgovor, potrebno je formirati adekvatno pitanje, tj. pripremite se za ceremoniju unapred. Da biste to uradili, vredi se „obučiti“.

Prvi prioritet je izbor mesta i vremena za proricanje.

Ne možete samo da uzmete i počnete da predviđate budućnost kod kuće uz čašu vina nakon radne smene. Lokacija je takođe izuzetno važna.

Kao rezultat toga, morate biti sigurni.
Loše misli, po pravilu, dezorijentišu, pa je bolje da se odmah pripremite za prijatan rezultat: svest određuje biće. Ne plašiti se i ne dozvoliti negativne misli je važna tačka u psihološkoj pripremi za proricanje sudbine.

Uobičajena verzija proricanja sudbine se odvija pomoću voska.

Neophodno je sipati mleko u tanjir i, stavljajući casu na prag sopstvenog stana, razgovarati sa kolačem: „Brauni, moj gospodaru, dođi ispod praga da piješ mleko i jedeš vosak“. Zatim treba da sipate med u mleko i pratite rezultat: vosak  od meda u obliku cveta – za rani brak, u obliku osobe – za neizmernu ljubav, o kojoj je general Anosov govorio u Kuprinovoj „Garnatnoj narukvici“, zvezde u tanjiru obećavaju uspeh u karijeri ili studiju .

Možete gatati na granama četinara.

Teškoća je samo u pronalaženju ovih grana i pažljivom raspršivanju po podu u vašem stanu. Zatim, zatvorenih očiju, izaberite jednu od njih i dobro pogledajte. Ako grana nije delimično prekrivena korom, već potpuno, nova ljubav će biti ljubazna, a voljena predusretljiva, ako je kora gruba, očekujte imućnog mladića. Nedostatak kore je loš znak. Gruba kora govori o pouzdanosti i vernosti izabranog satelita.

Koristite knjige ili audio medije.

Postavite naglas pitanje koje vas najviše zanima u određeno vreme na određenom mestu. Ovde postoje opcije. Ili izaberite stranicu i broj reda, ili otvorite prvu dostupnu knjigu na proizvoljnoj stranici i pročitajte predviđanje na koje vam je pao pogled. Isto se može uraditi sa radiom ili televizijom: prvo pitajte naglas, a zatim uključite uređaj. Slučajna fraza koja se čuje biće predviđanje.

Postoji mnogo varijacija sa proricanjem na papiru. Potrebno je iseći nekoliko malih listova i na svakom od njih napisati imena potencijalnih udvarača. Verenik će doći u snu ako se svi ovi papirići uklone ispod jastuka pre spavanja. Verenika možete izabrati i sami ako zgužvane grudvice papira bacite u posudu sa vodom i jednu od njih izvučete ne gledajući.

Glavna stvar je vera u uspeh.
Od proricanja neće biti ništa ako ste previše skeptični prema tome, jer je poverenje u rezultat ključ svakog poduhvata. Ostavite sve i uključite se u potragu za verenikom – tek tada će ponoćni postupak biti efikasan.

https://soul-travel.com.ua/gadanie-na-zheniha/

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde