Tarot karte koje ukazuju na prevaru

Ovde ne govorimo samo o varanju koje se tiče ljubavnih odnosa, već o BILO KOJOJ vrsti prikrivenih aktivnosti.

Tarot karte ukazuju na prevaru

Trojka mačeva

Trojka mačeva već na prvi pogled  simbolizuje slom srca i izdaju. Ovo je jedna od karata „ljubavnog trougla“. Potpuno razočaranje. Izdaja najgore vrste.

Tarot karte ukazuju na prevaru

Đavo – iako se Đavo obično tumači sa „ropstvom“, on takođe može da simbolizuje iskušenje ili „pakt“. Takođe može da simbolizuje korišćenje negativnih i manipulativnih sredstava za postizanje cilja.

Petica mačeva – obratite pažnju na bilo koju kartu koja sugeriše prevaru kao što je Petorica mačeva. Na ovoj karti  se nalaze tri figure – opet, ovde postoji mogućnost bolnog trougla. Izdaja. Ova karta takođe može ukazivati na pobedu putem prevare – kao što je nameštena igra kartama ili neprijateljsko preuzimanje poslova.

Tarot karte koje  ukazuju na prevaru

Sedam mačeva – Sedam mačeva je tradicionalno karta za „krađu“, ali takođe može da simbolizuje nekoga ko pokušava da pobegne sa nečim Pobeda sumnjivim sredstvima. Raditi nešto iza nečijih leđa. Tajno praćenje.Podmuklo ponašanje.

Tarot karte ukazuju na prevaru

Mesec – Mesec ukazuje na to da se nešto krije i predstavlja još jednu kartu prevare. Šta se radi „u mraku”?Šta se sprema u nečijoj podsvesti?

Tarot karte koje  ukazuju na prevaru

Trojka pehara – iako je energija ove karte vesela, često je znak ljubavnog trougla, posebno ako druge karte upućuju na to.

Tarot karte koje  ukazuju na prevaru

Trojka Pentakla –jeste  još jedna karta „ljubavnog trougla“.

Šest pehara – ako pogledamo pažljivo videćemo da se na ovoj kartici nalaze tri osobe.U  kombinaciji  sa nekom od drugih karata, to može da sugeriše da se nešto dešava van kuće – a zbog „nostalgične“ interpretacije ove karte, može da simbolizuje vezu sa bivšim.

Uvek zapamtite: svako je nevin dok se ne dokaže krivica. Ako mislite da se vaš partner sprema da vas prevari sa  nečim sa strane, budite praktični i dobro proverite. Takođe zapamtite da su neke od ovih karata, posebno Petica  mačeva i Sedmica mačeva, usmerene na više od romantične prevare – ove karte mogu da simbolizuju nekoga ko čini BILO KOJU vrstu sumnjivog ponašanja: proneveru, pljačkanje nekoga ili čak varanje u pogledu prijateljstva.

Tarot karte koje u Otvaranju ukazuju na kriminalne aktivnosti

 

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde