Budala-nepredviđeni zdravsteni problemi se mogu pojaviti,zato je vreme da se napunite energijom i pripremite.Mogući zdravsteni problemi uzrokovani zračenjem i električnom energijom.Mentalni problemi i oni nastali zbog nebrige za zdravlje.

Mag- posavetujte se sa stručnjakom ili uložite sve sto znate za oporavak,problemi sa učenjem,komunikacijom, disanjem,pamćenjem.Ako ste bli bolesni karta oporavka.

Visoka sveštenica-vodite računa o prehrani i radu digestivnog trakta,materica,jajnici,hormonska neravnoteža.

Carica-moguće povećanje težine i trudnoća.Ako je loše apektovana,stres,lenjost i seksulano prenosive bolesti.Moguči estetski zahvati.Dobro pozicionirana je karta dobrog zdravlja.

Car-zdravlje je statično ,ako je dobro ,dobro je,ako je loše trebač puno vremena za oporavak.Sportske povrede,problemi sa krvlju i mišićma ili povrede u koje su uključene i životinje.

Hijerofant– po pitanju vašeg zdravlja poslušajte savete stručnjaka jer su oni ti koji imaju najbolji odgovorDobro apsektovana jak imuno sistem.

Ljubavnici-mogući problem sa parnim organima u telu,bipolarni poremećaj.Generalno karta dobrog zdravlja.

Kočija-generalno dobra zdravstvna karta ali može ukazati na  nesreće ili nezgode na putu ili gde će učestvovati vozila ali i problemi sa otocima,edemom u telu, alergija i trovanje hranom.

Pravda-za poboljšanje zdravlja vredi se potruditi.Ne postoje dobri rezultati bez sopstvenog ulaganja.

Pustinjak -neophodan odmor u samoći ili kod kuče kao i oporavak.Problemi sa žuci,slezinom,donjim stomakom,umor,melanholija.

Točak sreće- promenljivo zdravsteveno stanje/od oporavka do recidiva,ali kako god karta pozitivna po pitanju zdravlja.Moguče nakupine u jetri i toksicnost..

Pravda-njom vlada vaga,donji deo ledja,bubrezi,jajnici,donji deo stomaka ,mokraćna bešika.

Snaga-generelno dobro zdravlje ali velika jačina da se radi na oporavku kao i suzbijanju bolesti zavisnosti.

Obešeni-staganacija i odugovlačenja sa medicinskim rezultatima koji mogu biti od značaja.Problem sa lekovima,nedostatak leka,ili preterano uzimanje.Takođe ,problemi psihičke prirode,ludilo sizofrenija,nesocijalno ponasanje.,suicid.

Smrt.-neophodno je odmah preduzeti sve medicinske pretrage ili se zaustaviti sa lošim navikima.Problemi sa debelim crevom ,anusom,prostatom ,bešikom.

Umerenost-budite umereni u svemu pa i u losim navikama,ili dobrim.Karta pozitivna po pitanju zdravlja.

Đavo -zdravsteni rizici od prepuštanja porocima,neumesrenost u jelu,piću,seksu,bolest ramena,kostanog sistema.stres i anksioznost,prehlade,reuma,artritis,lomovi kostiju.

Kula-neki oblik neočekivane nesreče ,moguče u blizini zgrada ali i stanje koje označava jake bolove i akutne upale,povrede glave,moždani udar,provera krvnog pritiska.

Zvezda -sledi vreme oporavka ali i mogući problemi sa nogama ,gležnjevima,grčevima.

Mesec-zdravstvena pitanja koja se odnose na psihološke probleme,ali i genitalne probleme kod žena,neredovan ciklus,mogući hormonalni poremećaj.

Sunce-generalno dobro zdravlje ali i opasnost od reakcija na Sunce,opekotine,dehidratcija i bolesti kože,zaslepljenost,naivnost.

Sudnji dan -povratak zdravlja,saoizlečenje, ozdravljenje, pitač je odgovoran za svoje zdravlje.

Univerzum-potpuni oporavka ako nastavite da radite to sto radite.

 

 

 

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde