Ljubavnici su povezani sa astrološkim znakom Blizanaca, „Blizancima“. Gotovo uvek ukazuje na partnerstvo sa samo jednom drugom osobom; generalno, i nije iznenađujuće, ovo ukazuje na romantično partnerstvo, ali naravno to nije uvek slučaj. Ređe ukazuje na dualnost koju svi mi imamo iznutra – između muškarca / žene, jina / janga, pristupa / izbegavanja i slično.

Opšte: Moguće je da se na ovoj kartici osećate dvosmisleno u vezi sa nekom situacijom u svom životu. Može biti da vam srce govori jedno, a glava drugo. Generalno, stvar koju treba da uradite je (u granicama vašeg morala) da sledite svoje srce. Neki ljudi kažu da postoje samo dva načina rada pod kojima bilo ko od nas radi u bilo kom trenutku; a to je „strah“ ili „ljubav“. Kad možete: izaberite ljubav.

Posao: Možda se nalazite pred izborom ili odlukom u vezi sa poslom. Analizirajte sve dostupne informacije, a zatim napravite najbolji izbor. Moguće je da će se ono što u početku protumačite kao lošu iskazati u vašu korist. Budite oprezni kada mešate posao sa ljubavlju; ako ste odlučili da idete tamo, pobrinite se da tačno znate koliki je ulog.

Ljubav: Kada se pojavi ova karta, obično znači da će ovo vreme LJUBAV velikim slovima dovesti u središte vašeg života. Ovo je ili nova veza, ili moćno ponovno povezivanje stare. U svakom slučaju bićete prilično srećni kako ide romansa, a drugi će verovatno primetiti da „blistate“. Ovo su ozbiljne stvari. To bi moglo značiti, čak i u novoj vezi, kada se međusobno susrećete sa porodicama i razgovarate o „zauvek“. Podelite svoju radost sa onima oko vas kojima je potrebna. Život će vam se sada činiti blaženim, što je divno.

Finansije: Stvari će vam se verovatno romantično odvijati tako da bi vam bilo lako da izgubite osećaj gde se nalazite sa svojim ličnim / finansijskim životom. Većina stvari može čekati, naravno, ali neke stvari apsolutno ne mogu, pa samo budite sigurni da nećete izgubiti iz vida stvari koje zaista morate učiniti.

Zdravlje: Ako se suočavate sa zdravstvenim izazovima, znajte da će vam doći pravi partner koji će vam pomoći da se vratite u celinu. Da li je to tradicionalni lekar, medicinska sestra ili iscelitelj, u velikoj meri zavisi od vaših želja i izbora u životu. Opet, ako se suočavate sa izazovima, dobro razmislite o svom trenutnom razumevanju zdravlja i dobrog zdravlja i preduzmite bilo kakve isceliteljske aktivnosti / oproštajne zadatke koje ćete možda trebati obaviti.

Duhovnost: Opet, saradnja sa posebnom osobom, poput mentora ili vođe u kojeg verujete, može vam pomoći na vašem duhovnom putu. Međutim, nemojte slepo slediti; preispitujte sve, slušajte svoje srce i svoje instikte; uzmite ono što vam se nudi, a ostalo zanemarite. Mentor se možda sprema da uđe u vaš život. Setite se stare izreke: „Kad je učenik spreman, pojavljuje se učitelj“.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/lovers.html

Ljubavnici obrnuto

Čak i kada su obrnuti, Ljubavnici su izuzetno pozitivan znak, posebno naravno za romantične veze, ali u stvari za sve veze u vašem životu. Karta je povezana sa astrološkim znakom Blizanaca, „Blizancima“.

Opšte: Kada se ova karta pojavi unazad, vrlo je verovatno da se osećate dvosmisleno u vezi sa nekom situacijom u svom životu. Morate obratiti pažnju na ono što vam instinkti govore i pokušati analizirati i razjasniti šta je to i zašto. Vaša osećanja i osećanja su tu sa razlogom. Ne ignorišite ih.

Posao: Kada se ova kartica pojavi unazad, možda osećate snažnu privlačnost prema nekome sa kim radite. To nije loše, međutim preokret ukazuje na to da bi trebalo da budete više nego obično oprezni kada mešate posao i zadovoljstvo. Budite sigurni da znate u šta ulazite. Da li biste mogli da izgubite posao zbog toga? Možete li to sebi priuštiti? Ne budite arogantni i razmislite o najgorim scenarijima pre nego što skočite.

Ljubav: Čak i u preokretu, ova karta je odličan znak za vaš ljubavni život u narednim danima. Preokret u ovom kontekstu jednostavno malo slabi sveukupno vrlo pozitivne energije za ljubav koja dolazi za vas, i to može ukazivati na malo kašnjenje u tome koliko brzo ćete se osećati mnogo bolje u vezi sa svojim ljubavnim životom uopšte. Ipak, mislite pozitivno. Ovo je sjajno vreme za izlazak i upoznavanje ljudi.

Finansije: Kada se ljubavna karta pojavi obrnuto, to može ukazivati na to da posvećujete previše pažnje svom ljubavnom životu i premalo pažnje ostalim važnim stvarima, uključujući prijateljstva, finansije i ostatak ličnog života. Ako vam je potrebna pomoć, zatražite je. Pustiti da finansije izmaknu kontroli je greška bez obzira na sve drugo što se događa u vašem životu. Ne gubite iz vida stvari kojima morate prisustvovati, bez obzira koliko osećate da „hodate u vazduhu“.

Zdravlje: Ako se sada borite sa zdravljem, izgled karte zaljubljenih u obrnutom smeru može ukazivati na to da je vaša vlastita briga i briga za sebe i svoje telo od ključne važnosti sada. Pokušajte da pronađete u sebi da volite svoje telo, čak i ako vas to boli, čak i ako vas je „izneverilo“. I dalje vam je služio na mnogo pozitivnih načina i verovatno još uvek služi. Ako vam je potrebna pomoć i podrška za ovaj proces, obratite se. Vaše samopoštovanje i briga o sebi su sada najvažniji.

Duhovnost: Izgled karte zaljubljenih u preokretu kada je povezan sa pitanjima duhovnosti može ukazivati na to da ćete se, ako ne budete pažljivi, „zaljubiti“ u nekoga za koga je predviđeno da bude učitelj, pastor ili instruktor. Pokušajte da budete obazrivi prema takvim osećanjima ako bi se pojavila. Ponekad ljubav u takvom kontekstu zapravo može ometati i sprečiti učenje vašeg učitelja o svemu što oni mogu da ponude. Ako učitelj ili mentor tvrdi da je zaljubljen u vas, razmislite dugo i pažljivo pre nego što započnete vezu sa takvom osobom. Mogli bi da zloupotrebe položaj poverenja. Ovde je potreban oprez.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/lovers_reversed.html

Tumačenje karata u tekstovima je opšte,ukoliko želite kompletno otvaranje Tarota prijavite se na e-mail sajta.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde