Neki od najcenjenijih indonežanskih mistika su oni koji dolaze iz Bantena. Ovi majstori su poznati po svojim moćnim veštinama islamske magije. Međutim, svakako ih nije lako pronaći i prići islamskim mističarima s tog područja, jer se oni većinom bave izvođenjem različitih intenzivnih mera  prakse. Štaviše, u retkim prilikama da izađu i javno pokažu svoje lice, to će se uglavnom nalaziti u krugovima lokalne džamije.

Stoga se podrazumeva da ovi povučeni muslimanski majstori posvećuju mnogo svog vremena i truda svojoj duhovnoj praksi. Tajanstvene moći koje se prirodno rađaju iz opsežnih perioda duhovne prakse, majstori Bantena primenjuju za osveštavanje raznih ritualnih oruđa i verskih predmeta. Ovi mistični predmeti prvenstveno služe za ulivanje vere u Jedinog Boga. Ovo, naravno, zbližava i kolege duhovne praktičare i braću u religiji i jača njihovo uverenje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Crna tkanina ima različite uzorke i simbole u ​​boji zlata. Međutim, kada ispitamo dublje značenje tajanstvenog islamskog geometrijskog dizajna i karakterističnih arapskih slova koja se koriste za osnaživanje ovog muslimanskog šala, uskoro postaje jasno da moć njegovih čarobnih čarolija nikako ne treba potceniti. Jer sadrži neke od najvažnijih principa i jezgra učenja Kur’ana.

Tako se veruje da će nošenje ovog svetog muslimanskog šala vernicima doneti bezbrojne blagoslove mira, ljubavi, fizičkog zdravlja i finansijskog bogatstva. Nadalje, kada se koristi za ritualnu molitvu i meditaciju, uskoro će se početi primećivati napredak duhovne prakse. Moćne čarobne čarolije takođe će ponuditi zaštitu od opasnosti, poput napada zlonamernih duhova („djinn“) i crne magije („guna-guna“).

 

http://www.keris-indonesia.com/tag/yantra/page/2/
Preporučujemo za čitanje

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde