Tarot karta As diskova značenje

As diskova uspravno značenje

As diskova u skupini karata „kovanice“ ili „pentakle“, simbol je za magični talisman koji  predstavlja bogatstvo ili potencijal. Diskovi generalno  predstavljaju nešto podrške što vam je realno dostupno – bilo da je u pitanju zdravlje, neka vrsta talenta, materijalni ili finansijski resurs.

As diskova se obično prikazuje sa vrtnom ili poljoprivrednom pozadinom i simbolizuje seme. Ako se „seme“ pažljivo sadi i neguje, ono će niknuti i nagraditi vas dobrom žetvom. Razmislite o tome kao o semenu vašeg budućeg ispunjenja. As diskova samim tim predstavlja prvi korak do cilja, a ako se taj korak ponovi, preći će velike udaljenosti. Generalno, diskovi se odnose na opipljive realnosti u svakodnevnom životu, ali kada tumačimo  As diskova mogao bi da simbolizuje pobedničku ideju, plan igre ili plan za eventualnu materijalizaciju.

Okultna tradicija je ponekad tumačila da ovaj As predstavlja alhemičarevo zlato — svetlost unutar materije, treće oko energetskog tela. Ovo preporučuje meditaciju o unutrašnjoj svetlosti i usmeravanje ka arhetipu prosvetljenog čovečanstva. Praktikujući takvu meditaciju, čovek završava rast duše.

Ključne reči: nova finansijska prilika, povišica, novi posao, neočekivani prihod, bogatstvo, novi put.

Opšte značenje: As diskova predstavlja novi finansijski početak. Ovo može značiti novi posao, unapređenje, neočekivani prihod ili novi način zarade. Pojava As-a diskova  je znak da se stvari menjaju na bolje, posebno u pogledu finansija. Izobilje i blagostanje. Povoljne prilike.Polazak na pravi put. Novi izvori prihoda. Ovo takođe može ukazivati na veliku kupovinu ili investiciju.Velike ciljeve koji se manifestuju.

As diskova Obrnuto:

Osećaj stresa zbog novca. Nedostatak velikodušnosti. Pohlepa.Prilika je odložena – ili nije tako unosna kao što se prvobitno mislilo. Neočekivani veliki trošak. Previše se fokusirate na materijalne stvari.

Sumnjivi načini zarađivanja za život. Pranje menica i  novca. Uzimanje onoga što ti ne pripada.

 

Obrnuti as diskova sugeriše da bi trebalo da se ponovo povežete sa vrednostima kojima pokušavate da služite. Možda spoljašnji izgled mora da razlikuje pravo zlato i bižuteriju.

As diskova kao Savet

As novčića na ovoj poziciji savetuje da primenite lekciju prirode i da postepeno razvijate svoj projekat. Sporo i postojano nagomilavanje – vidljivo ili nevidljivo – čini promenu i rast neizbežnim. Slično promeni godišnjih doba, ovaj trend  rasta ne primećujete svaki dan,već iz dana u dan. Međutim, kako godina dolazi punim , ne možete a da ne primetite  promene.

Ova karta savetuje da ako svaki dan radite pomalo na svom dugoročnom cilju, u nekom trenutku u budućnosti ćete otkriti da ste akumulirali veličanstvene rezultate. Tajna postizanja uspeha ne leži u naduvavanju vaših snova do velikih nivoa već u postepenom radu.

Tarot karte koje u Otvaranju ukazuju na kriminalne aktivnosti

Za vise informacija o značenju karata ,kao i otvaranju Tarota

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde