1. Opusti se i uđi u trans brojeći od 7 – 1. Ne treba vizuelisati silazak merdevinama i sl. Važno je osetiti propadanje prema dole, sve dublje i dublje.

2. U mašti nacrtaj beli krug oko sebe.

3. Ispuni se svetlom i energijom.

4. Otvori svoju aktivniju čakru. Jednostavno oseti energiju kako se spiralno sve više odmotava u sve većim krugovima prema napolje.

5. Zamisli da iznad tebe visi jedan konopac okačen na tavanici. Pruži ruke iz tela i uhvati konopac. Oseti čvrsti debeli konopac u rukama i počni se penjati rukama prema gore po konopcu. Ne pokušavaj vizualisati ovaj konopac. Ova akcija stvara snažni pritisak na astralno telo u jednoj točki. Osetićeš razne senzacije, povećanje težine, vibracije, kovitlanje, paralisanost. Ne obračaj pažnju na ove senzacije jer će te to samo omesti u koncentraciji. One su samo prirodni rezultat protoka energija kroz nadije.

6. Sledeće što ćeš osetiti je to da se izvlačiš napolje i oslobađaš tela.

Ova metoda je direktna. Ona dramatično skraćuje potrebno vreme za projekciju. Kad se počneš penjati uz konopac projekcija će nastupiti veoma brzo. Brzina ovog metoda te može uplašiti. Sve će se desiti suviše brzo.

JOŠ BRŽI POSTUPAK

1. Idi u krevet ili sedi u fotelju.

2. Uđi u trans.

3. Počni se penjati uz konopac.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde