Car
Car

Uvod

Karta cara nam prikazuje da je dominacija uma nad srcem nekada neophodna iako nije željena. Car mora biti dočekan, i to je ono o čemu biste trebali da razmišljate kada se on pojavi.

Kada morate da činite teške izbore, vrlo je važno da držite svoju koncentraciju i fokus. Car takođe simbolizuje da će vam biti lakše da donesete teške odluke.

Osetite samopouzdanje koje samo-kontrola i fokus donose. Krenite napred i radite ono što mislite da je najbolje. Ukoliko možete da dovedete sebe u red onda ne biste trebali problema da se nosite sa nedaćama koje vam život donosi.

Opšte

Srdačan, stariji čovek je deo vašeg scenarija. On takođe može biti kolega na poslu, otac ili figura oca. Možda je romantično zainteresovan za vas. Ukoliko je to slučaj, ne odbacujte ga zbog godina.

Možda osećate da ovaj čovek naporan, i prati pravila. Uprkos tome, on će vas naučiti zašto pravila postoje.

Posao

Posao vam ide dobro i vaši napori neće biti neprimećeni. Obratite pažnju na organizaciju, temeljnost i logiku. Vaši rezultati će biti zvezdani ili bar dosta bolji nego pre.

Ukoliko tražite posao, sada je vreme da budete neosećajni i da pogledate kako vas drugi vide svojim očima. Istražite logične razloge zašto bi vas oni zaposlili. Vrlo je verovatno da će te biti uspešni u pronalaženju posla ukoliko pokažete volju i trud.

Ljubav

Zaljubljujete se u nekoga ko je stariji od vas. Ova osobu interesuju red, rad, organizacija. Ova privlačnost ne mora biti zajednička na početku, ali ukoliko ste strpljivi i uporni, porašće.

Finansije

Ova karta pokazuje potrebu za disciplinom, redom kako biste poboljšalji svoje finansije. Na šta obraćamo pažnju, to raste. Da li tretirate svoj novac sa poštovanjem? Da li znate koliko novca imate, kuda on ide itd?

Ne fokusirajte se na ono što nemate, nego na ono što imate. Fokusirajte se na ono što već imate, i budite najbolja verziaj sebe.

Zdravlje

Verujte u svoje pravo na dobro zdravlje, i budite racionalni oko toga šta radite svom telu. Red, rad i disciplina mogu biti poželjni. Npr, ukoliko se borite sa zdravstvenim problemom, zapišite svoje simptome, da vidite šta se sa vašim životom poklapa sa vašim simptomima. Razmotrite dijetu eliminacije da testirate netolerantnost na hranu.

Duhovnost

Neophodno je da uzmete malo vremena za sebe kako biste duhovno rasli. Ne fokusirajte se samo na logiku, razum i red, dozvolite vašem mozgu da oseća.

Meditacija, koja zahteva veliku disciplinu za većinu ljudi, će postati dosta lakša ukoliko pokažete volju.

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde