Car
Car

Uvod

Car okrenut može da nam kaže da mi dajemo srcu više poverenja nego što nam govori naš um i logika. Generalno, to nije loša stvar; ali idealno bi bilo da balansiramo oboje. Iskoristi svoj um i svoje srce, ova obrnuta karta nam govori. Možda ćete sada biti lako ometeni i teško ćete održati koncentraciju i fokus. Ipak, prikaz obrnutog cara ukazuje da su koncentracija i fokus sada vitalni.

Opšte

Kada se pojavi ova karta okrenuta, stariji čovek, koji će verovatno biti tamnokosi, možda vas sada tretira  na pogrešan način. Pokušajte da pogledate izvan njegovog eksterijera i razmislite šta je to što vam on može ponuditi, a koji može biti od koristi. Nemojte se previše uzrujavati ako on pokušava da vam kaže šta treba da uradite; uzmite delove njegovog saveta koji su korisni i ignorišite ostalo.

Posao

Obrnuti Car može da označava da trenutno niste baš raspoloženi za strukturirani, formalni posao. Međutim, očigledno, možda nemate izbora. Učinite najbolje što možete da pokažete strukturu i redosled koji vaš posao zahteva od vas, ali obezbedite sebi male mini-pauze da se odmorite, ako je potrebno.

Ljubav

Organizacija ili njen nedostatak može postati problem kada se obrnuti car pokaže u čitanju. Ako sebe smatrate urednom, metodičnom osobom, možda ste se zagledali u nekoga ko nije (ili bi se to moglo dogoditi). Napravite kompromis, inače veza neće uspeti.

Finansije

Ako se borite sa finansijama i a cara je okrenut, možda ćete morati da tražite pomoć izvana. Potražite nekoga ko je dobar u logici, redosledu i koji je metodičan u smislu postavljanja budžeta, bavljenja porezima i novčanim tokovima, i tako dalje. Ne možete sebi priuštiti pristup „ofrlje“ kada se ova karta pojavi u ovom kontekstu.

Zdravlje

Ponovo ova karta u obrnutom smislu ukazuje na potrebu da se dobiju saveti izvana i da bude logično, metodično i uredno o tome kako upravljate svojim telom i svojim zdravljem. Povećana samodisciplina može biti od pomoći. Ako se borite sa zdravstvenim problemom, možete doći do novih saznanja ako uzmete vremena da zapišete svoje simptome, pratite ih, a zatim vidite da li se išta u vašem životu poklapa sa vašim osećanjem.

Duhovnost

Kada se car pojavljuje obrnut, to može biti signal da je u blizini duhovni savjetnik koji će biti koristan (verovatno će biti muški i stariji od vas). Čovek mora biti oprezan kada prihvata duhovni savet od “gurua”. Nijedno ljudsko biće nije savršeno, i važno je da slušate vlastite misli i intuiciju bez obzira na to što drugi kažu o guruu ili učitelju koji dolazi u vaš život. Učite od ovog učitelja, ali ne odbacujte se u tom procesu.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde