Za Pun Mesec generalno važi pravilo da je dobro raditi sve vrste rituala ,no da li je bas tako.Mesec se stalno kreće kroz zodijak i od pozicije u kojoj se u svojoj punoći nalazi ,tako je ,barem u ritualima niže hermetike dobro raditi,određene rituale sa specifičnom namenom.Pogledajmo kada se Pun Mesec nalazi u određenom znaku koje vrste rituala je najpoželjniji raditi,ali i iscelenja određenih delova tela.

Mesec u Ovnu-čarolije za autoritet, novo rađanje,vođstvo ,snagu volje-Iscelenje lica,glave,mozga.

Mesec u Biku-ljubav,plodnost,nekretinine novac-iscelenje grla,vrata,ušiju.

Mesec u Blizancima,komunikacija,putovanja i odnose sa javnošću,promena prebivališta,pisanje-Iscelenje ramena,ruku,pluća.

Mesec u Raku ,čarolije koje uključuju porodične odnose,intimni život i one koje su posvete lunarnim božanstvima-Iscelenje stomaka i grudnog koša.

Mesec u Lavu,dominacija,hrabrost,seksulana energija,seksulani odnosi sa ciljem začeća deteta-iscelenje srca,gornjeg dela leđa i kičme.

Mesec u Devici,zdravlje,intelektualna pitanja,čarolije oko posla i radnog mesta,ishrane.Ozdravljenje creva nervnog sistema.

Mesec u Vagi umetničke stvari,sporove ,pitanja pravde ali i partnerstva,duhovna i emotivna ravnoteža-Iscelenje bubrega i donjeg dela leđa.

Mesec u Škopiji zodijački Šaman,tajne,moć istrazivanja dubina svoje psihe ali i psihički rast,magisjki napadi-iscelenje reproduktivnih organa.

Mesec u Strelcu čarolije za sport,istinu,karijeru.Lečenje jetre ,bedara i kukova.

Mesec u Jarcu,čarolije za karijeru,politicka pitanja,ambicije,lečenje kolena,kostiju,zuba i kože.

 

Meces u Vodoliji, nauka,lična sloboda,rešavanje problema partnerstva i prijateljstva-Lečenje,gležnjeva i bolesti krvi.

Mesec u Ribama ,čarolije za vidovitost,proricanje,muzika ,telepatija-Lečenje obolenja stopala i limfnih žlezda.

 

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde