Interesovanje i tumačenje prisustva raznih pojava na koži tela ,sa kojima je čovek rođen ,nije nepoznanica u ljudskoj istoriji.Najdrastičniji primer verovanja da takve pojave nisu dobre po ljudsku zajednicu i da nose određeni znak ,jeste tumačenje prisustva mladeža po telu kao pripadnost veštičarenju , pa je u doba surove inkvizicije u Evropi ,mnogo žena ,osuđeno na smrt,možda i bezrazložno.Njihova jedina greška je bila što su na suđenjima koja su podrazumevala da se žena skine gola i njeno telo posmatra od strana inkvizitora kao atlas,imale na sebi mladeže ili neke druge vrste „belega“.

Šezdesetih godina prošlog veka dr. Ian Stivenson, psihijatar sa Univerziteta u Virdžiniji, počeo je da proučava decu u dobi od 2 do 4 koja su se sećala svojih prošlih života. Oko 35 odsto dece koja tvrde da se sećaju prošlih života imaju belege koji se mogu povezati sa ranama osobe koja je bila u prošlom životu. Svoja otkrića objavio je u knjizi „Reincarnation and Biologi Intersect: Birthmarks and Birth Defects. Značajno je pomenuti i rad njegovog naslednika Džima Takera

 

Mladi dečak iz Tajlanda po imenu Anurak imao je beleg na desnom laktu. Veruje se da je on bio reinkarnacija brata koji je umro u nesreći davljenja. Anurak je prepoznao i obratio mu se nadimkom najboljeg prijatelja svog pokojnog brata. Imao je značajan strah od vode.

Burmanska devojčica je na sredini grudi imala mladež koji je odgovarao ožiljku njene tetke od operacije srca.

Dečak iz Indije Maha Ram sećao se da je ubijen sačmaricom. Rana iz vatrenog oružja i dečakov beleg su bili identični.

 

Šta bi Vaš beleg mogao da znači?

Tokom suđenja vešticama u Salemu, belezi su smatrani znakom krivice i lovci na veštice nazivali su ih sotoninim oznakama.

Neki veruju da ako majka ignoriše žudnju tokom trudnoće rodiće dete sa mladežom u obliku hrane za kojom je žudela.

Ljudi koji su umrli traumatičnom smrću u prošlom životu nose ožiljke od ovih povreda u vidu belega. To se događa iz dva razloga. Prvo, telo nema dovoljno vremena da između svojih inkarnacija pravilno zaceli. Drugo, um se treba ponovo povezati sa prošlom životnom traumom da bi mogao biti izlečen i oslobođen. Tako se znak rođenja formira na mestu štete iz prošlog života kada se pojedinac odluči da se reinkarnira u novi život.

Mladeži mogu biti ožiljci od rana ili operacija pretrpljenih u prošlom životu.

Beleg se može tumačiti kao zanimanje iz prošlog života. Beleg nalik maču ili bodežu može biti znak ratnika ili vojnika. Označavaju nekoga ko je živeo s hrabro ili se borio protiv sopstvenih demona.

Beleg u obliku životinje mogao bi da se protumači kao znak da imate posebnu vezu sa tom životinjom na duhovnom nivou. To bi bila Vaša duhovna životinja.

Neki mladeži, recimo u obliku zečjeg stopala ili deteline sa četiri lista su znak osoba koja je predodređena da ima sreće u životu. Slično kao kod nas dijastema ili retki zubi.

 

Neki potencijalni smrtni uzroci belega

 

Opekotina

Duboko crveni znak rođenja (nelečena opekotina) ili ultra beli znak (lečena opekotina).

 

Rana od metka iz blizine

Smeđa rana sa neujednačenim uzorkom s desne strane (barut).

 

Ustrelna rana od metka

Crna savršeno okrugla rana.

 

Prostrelna rana od metka

Crvena zaobljena rana.

 

Ubodna rana

Obojeni blago zakrivljen mladež.

 

Skalpiranje

Parče vlasišta na kojem ne može rasti kosa i na njenom mestu je krvav izgled.

 

Otrovna strela

Centralni mladež sa obojenim prstenom oko nje.

 

Lanci

Deo kože nalik žuljevima kao oblik zaštite. Često se transformiše u rak.

 

Samoubistvo

Crveni trag koji izgleda kao trag krvi koja kaplje sa mesta ulaska metka na vrhu glave. Obično sa leve strane.

 

Takođe možemo imati belege koji označavaju za ranu od topa, žigosanje, mučenje, kugu, lepru, itd.

Belezi na koži za koje se veruje da su uzrok problema u prošlom životu

 

Pege i bele tačke često su locirane tamo gde je kožu vatra zapalila u prošlim životima.

Mesta gde je koža udubljena, izbrazdana i hrapava prouzrokovana su povredama ili bolestima (poput malih boginja i sifilisa).

Mladeži i bradavice često se nalaze na mestu nefatalnih lezija bolesti iz prošlih života.

Ciste i kvržice često se nalaze na mestu smrtnih lezija bolesti iz prošlih života.

Tumori se često nalaze na mestu smrtnih rana nanesenih oružjem u prošlim životima.

 

Belezi ili mladeži mogu da budu mentalni ožiljci, bolna sećanja i emocionalni ožiljci. Ne treba imati predrasuda prema osobama sa belezima. A ne treba se da stidimo svojih belega. Mladeži služe da nas podsete na prošle događaje koji su bili neprijatni i traumatični. Mi se reinkarniramo sa ožiljcima da bismo nas podsetili na ono što smo radili ispravno ili pogrešno u prošlosti. Naši belezi su jedan od načina života da nam pokaže koliko smo posebi.

Fejsbuk Komentari

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde