Postoji mnogo prirodnih sredstava koji mogu inicirati živopisne i lucidne snove ,kao i astralnu projekciju.Osim kristala o kojima smo pisali postoji puno  gotovih formula, kao i složenih receptura biljnih mešavina koje se pale i čiji dim- tamjan ili incenes može da vam pomognu u snovima. Ovaj vrlo jednostavan recept za tamjan snova  je  verovatno najmoćniji. Recept za ovaj tamjan za snove je koliko moćan toliko i  jednostavan.  Dakle, za pripremu ovog magičnog recepta potreban vam je samo pelin i esencijalno ulje limuna.

 

Ako želite, možete dodati i malo mugvorta. Međutim ,izbegnite to ako niste sigurni da možete da kontrolišete bilo koju situaciju koja se može dogoditi u snovima. Mugvort će otvoriti astralna vrata mnogo više, ali sa manje pažnje.

Osim snova,živopisnih i lucidnih kada mugvort otvori astralna vrata,entiteti, ne nužno dobre prirode, mogu vas takođe posetiti u snu.

Dakle, pomešajte pola kašičice sušenog pelina sa tri kapi esencijalnog ulja limuna. Ako insistirate i na korištenju mugvort-a, uzmite 2 dela pelina i 1 deo  mugvort-a i sa ,takođe, tri kapi esencijalnog limuna.

Kako se koristi ovaj tamjan  za lucidne snove i astralnu projekciju?Zapalite mešavinu na disku sa ugljem u svojoj spavaćoj sobi. Ostavite dim tamo oko pola sata. Zatim dobro provetrite sobu i idite na spavanje.Ovo možete  uradite  ne više od tri uzastopne noći. Ako nastavite, snovi će biti vrlo živopisni i remetiće vaš san.

Efekti mešavine za lucidne snove i astralnu projekciju  trajaće i nekoliko dana nakon upotrebe.

Ako ga koristite samo jednom, verovatno ćete sanjati živopisne snove otprilike tri dana. Ako ga koristite tri noći zaredom, snovi će vam biti živopisni otprilike nedelju dana.

Važno je napomenuti da i mugvort i pelin mogu postati vrlo toksični. Obavezno provetrite prostoriju nakon paljenja tamjana.

Važno!

Nikada ne koristite mugvort ili pelin dok ste trudni. Takođe nemojte ga koristiti ako je neko u prostorijama trudan.Ne koristiti u sobi u kojoj ima dece!

Takođe, ako se javi mučnina, provetrite sobu ponovo, tokom mnogo sati, i nemojte spavati u sobi.

Ovaj tamjan ne bira snove koje ćete videti. To samo čini snove koje vidite živopisnijima i čini da ih zapamtite  kad se probudite.

Uz sve mere predostrožnosti, možete koristiti ovaj tamjan, samo da biste se setili svojih snova, iz svog interesovanja, ali i da biste vam pomogli u svim vrstama magije snova, uključujući lucidno sanjanje. Takođe vam može pomoći u astralnim putovanjima

Ne koristite esencijalno ulje pelina i mugvorta. Ionako ova ulja verovatno  nećete moći da nabavite, jer su vrlo toksična i smrtonosna. Istoimena sintetička su ulja koja oponašaju miris i pokušavaju da oponašaju magična svojstva biljnih vrsta. Naravno sintetička ulja ne mogu sadržati magična svojstva jer svaka biljka ima svog duha koji vas vodi. Oni nisu tako moćni kao biljni. Uživajte u svojim snovima.

Moć kristala u snovima-astralna projekcija,lucidno sanjanje.

Astralna projekcija-izgradite svoj Astralni hram-unutrašnje Svetilište

Astralna projekcija -zaštita za ulazak u Astral-MTRP

Veoma brz metod astralne projekcije

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde