Kočija ukazuje na puno energije, ali ne i na slobodu za sve. Usmereno je, kontrolisano i ima cilj na umu. Kada se pojavi ova karta, verovatno ćete biti prilično jasni u to šta uključuju vaše nade i snove i šta ste spremni učiniti da ih ostvarite.

Opšte -Generalno, ova karta ukazuje na odlučnost i ambiciju. Radi se o tome da se stvari završe, te da se testira i dokaže da ste postigli ono što je potrebno.

Ovo je znak da treba da idete napred sa onim što imate na umu (i u svom srcu) i pružite mu svoj najbolji udarac. Zapamtite, međutim, da ćete morati da koristite i svoj intelekt i svoje srce da biste bili zaista uspešni.

 

Posao
Što se tiče posla, važno je da ne dozvolite da vam mala pitanja ne opstaju u mislima. Možda postoji neko ko je umešan u vaš posao i koji (nehotice ili ne) radi protiv vas. Ne dozvolite da vas i ovo izneveri.

Samo učinite najbolje što možete i ne gubite vreme na brige o načinu na koji drugi doživljavaju vaše napore. Ako ste u pravu (a verovatno jeste) svi će to ionako videti na kraju. Trebalo bi da se osećate veoma „napunjeno i spremno za polazak“.

Ljubav
U ljubavnom smislu, moguće je da ste u iskušenju da prebrzo odete i / ili da vas neko na taj način pritiska. U svakom slučaju, komunicirajte najbolje što možete o svojim granicama i preferencijama i budite iskreni prema sebi u pogledu mogućnosti.

Ako vas ne zanima veza sa nekim ko to očigledno želi sa vama, najljubaznije što možete učiniti je da mu stavite do znanja da vas jednostavno ne zanima. Kratkoročna strepnja koju ovo može izazvati dugoročno će koristiti svima.

Finansije
Finansije uopšte mogu ići vrlo dobro. Možda želite da kupite nešto što ima veze sa prevozom – automobilom, avionskim kartama negde gde ste oduvek želeli da idete – bilo šta takve prirode. Dajte prioritet plaćanju dugova. Možete to učiniti sada ako ste disciplinovani.

Zdravlje
U celini, vaša vitalnost je sada vrlo jaka i trebalo bi da imate dosta „ustanite i idite“. Ovo je izvrsno vreme za početak ili povećanje fitnes plana. Možda ćete uspeti da postignete više napretka nego što ste ikada mislili da je moguće.

 

Duhovnost
Možete putovati (čak i lokalno) na mesta koja vam mogu pomoći da povećate svoju duhovnu svest i bićete u režimu u kojem prilično brzo naučite mnogo o duhovnim stvarima. Ne bojte se pohađati seminare i razgovore o duhovnim temama koji vam se čine nepoznati ili izvan vašeg uobičajenog načina učenja. Možete isprobati načine na koje trenutno ne možete da zamislite ako isprobate ove nove stvari. Ovo može biti veoma duboko vreme za vas.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/chariot.htm

Kočija obrnuta

Kočija jobrnuta e i dalje karta o kretanju. Ovo kretanje može biti doslovno sa jednog fizičkog mesta na drugo ili metafizičko – promena u mestu gde vi ili neko vama blizak treba promena u njihovom srcu i / ili umu.

Opšte

Obrnuta Kočija može ukazivati na to da trebate dobro pogledati kuda idete i zašto. Ne dozvolite sebi da se bavite pokretom samo radi kretanja. Svrha i smer su važni ponekad.

 

Posao
Obrnuta Kočija može ukazati na tendenciju da se gura „predaleko, prebrzo“. Da, vaše ideje su dobre i da, s pravom ste oduševljeni njima. Međutim, ne možete očekivati da i drugi budu istom brzinom kao i vi. Budite obazrivi i pokušajte da uokvirite svoje poruke na razne načine tako da vas drugi mogu „čuti“.

 

Ljubav
Kada se pojavi obrnuta Kočija, možda ste došli do zaključka da ste upoznali nekoga vrlo posebnog i da vam treba naporno da uđete u ovu vezu … ili obrnuto, osećate se kao da verovatno morate izaći iz jedne . Kao preokret, ovde postoji signal da bi trebalo da ublažite bilo koji impuls, posebno onaj koji vodi previše entuzijastično u novu vezu. Postoji razlog zašto kažu „dobre stvari dolaze onima koji čekaju“. Ne bojte se čekati!

Finansije
Možda osećate veliku energiju ka postizanju stvari i poboljšanju svog finansijskog udela u životu. U ovome nema ništa loše, međutim primanje ove karte u preokret može ukazivati na potrebu da usporite i zatražite još najmanje jedno ili dva mišljenja o vašem planiranom toku akcije. Zapamtite gvozdeno  pravilo: ako se čini da je nešto previše dobro da bi bilo istina, I TO je previše dobro da bi bilo istina. Budite razboriti.

 

Zdravlje
Možda ćete svi biti otpušteni i spremni da napredujete u preduzimanju koraka za poboljšanje svog zdravlja. To je dobra stvar, ali nemojte se toliko zanositi brzinom i previše vežbati da biste stvorili kontraproduktivnu situaciju. Ne možete i ne biste smeli da pređete od nule do 120 milja na sat preko noći – rizikovali biste povredu ili u najmanju ruku započeli nešto što nećete završiti. Postepeno poboljšavajte kondiciju.

 

Duhovnost
Kada dobijete kociju  unazad u kontekstu duhovnosti, možda ćete imati osećaj da ste konačno pronašli neke duhovne odgovore za kojima ste dugo tragali. U tome nesumnjivo postoji istina; međutim, kada je kartica obrnuta, ovde se podrazumeva blago upozorenje; na svaki način istražite novo pronađeno duhovno razumevanje, međutim, razmislite deset ili dvanaest puta pre nego što celo svoje duhovno biće poverite nekom drugom ili nekoj organizaciji. Verujte sebi prvo.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/chariot_reversed.html

Tumačenja karata u ovim tekstovima su opšta,za konkretne odgovore na pitanja javite se na e-mail sajta.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde