Snaga ukazuje na važnost uma nad materijom i podseća vas da se usredsredite na ono što želite, a ne na ono što ne želite u svom životu. Njegova glavna poenta je da imate sposobnost da iskoristite svoje misli i da ih iskoristite za svoje – i za sve druge – najbolje dobro. Ne samo da imate sposobnost; ti imaš odgovornost. Zato pobedite svoje strahove, kontrolišite svoje nagone i nikada ne gubite strpljenje prema sebi ili onome što radite.

Opšte: Sada je važno da nađete vremena za meditaciju i razmišljanje i provedete neko vreme sami, čak i ako ste u posvećenoj vezi i imate devetnaestoro dece! Ne dozvolite sebi da vreme provodite u zaokupljenosti i strahu. Spoljne stvari će ići u redu, ali ono što je najvažnije je držati glavu ispravljenom.

Posao: Posao bi trebao ići dobro. Ako tražite posao, znajte da imate dovoljno sredstava i veština da ga pronađete. Ako ste već zaposleni i postoji prostor za pokretljivost prema gore, ne ustručavajte se da pregovarate o tome šta vredite. Možda ćete biti iznenađeni pozitivnim prijemom. Ako nema mesta za povišicu ili unapređenje tamo gde ste sada, ozbiljno razmislite da pronađete nešto tamo gde postoji ta mogućnost ili razmislite šta bi bilo potrebno da biste sami izvršili štrajk. Možda imate više mogućnosti nego što obično mislite.

Ljubav: Ljubav treba da ide jako dobro – ako ste posvećeni, ovo će vrlo verovatno biti snažna veza koja se uzajamno podržava i koristi. Ako nekoga tražite, ovo je mnogo bolje od prosečnog vremena za upoznavanje ljudi. Trebali biste biti u fazi samopouzdanja, pa izađite i pomešajte se. Možda ćete biti vrlo prijatno iznenađeni kako stvari funkcionišu.

Finansije: Novac bi trebao biti u pozitivnom ciklusu. Svakako uštedite, čak i ako je to malo, pa čak i ako već duže vreme radite bez toga i osećate očajničku potrebu da se počastite sobom ili ljudima do kojih vam je stalo. Možda se zapravo pripremate za kupovinu kuće ili neke druge velike stvari. Ne pozajmljujte više nego što možete udobno da vratite, naravno.

Zdravlje: Vaše zdravlje i vitalnost sada bi trebali biti jaki i snažni. Ovo je sjajno vreme da ispravite loše navike ako to trebate učiniti kako biste zaštitili svoje zdravlje. Počevši od malih ciljeva poput svakodnevne šetnje od deset minuta, moglo bi vas odvesti tamo gde želite biti, što je još zdravije i jače nego što se osećate trenutno. Da, može i bolje!

Duhovnost: Ovo će verovatno biti vrlo duhovno vreme za vas čak i ako nemate ništa blizu verskog verovanja. Da biste bili zaista jaki, morate obratiti pažnju i razviti svaku nogu trijade od koje smo sačinjeni: telo, um i duh. Obavezno trošite vreme na sve tri. To je najteže učiniti kada su stvari teške; ako primite ovu karticu kada ste na niskoj tački, znajte da će se vrlo brzo stvari uskoro potražiti. Ova karta vas podseća da ste jaki – verovatno jači nego što mislite.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/strength.html

Snaga obrnuto

Uvod: Kada se snaga pojavi obrnuto, to ne znači da niste jaki; naprotiv, tipično ukazuje da u vama i vašoj neposrednoj situaciji ima više snage nego što ćete verovatno videti u ovom trenutku. Ako imate problema sa „osećajem“ gde su trenutno jake strane, povežite se sa pouzdanim i iskrenim prijateljem i napravite listu.

Opšte: Kada se Snaga pojavi obrnuto, važan je pokazatelj da imate na čemu da budete zahvalni i da biste u vrlo bliskoj budućnosti trebali da istaknete kako biste računali svoje blagoslove. Da, svi žele više nego što imaju – više zdravlja, više prijatelja, više novca, više … šta god. Uvažavanje onoga što trenutno imate u ruci ključno je da se otvorimo za još.

Posao: Pre nego što možete da očekujete da ljudi sa kojima radite budu kristalno jasni u pogledu vaših talenata i veština, očigledno je da TI prvo morate biti jasni. U čemu ste najbolji Šta vas pokreće? To bi trebalo da vam pruži uvid u to gde leže vaše snage. Kad se jasno izrazite, pravo je vreme da se uverite da ih znaju i oni koji su u mogućnosti da vas zaposle (ili da vas zaposle ili da vam daju povišicu). Krenite stvari korak po korak, već vam ide dobro kad se pojavi ova kartica, nema potrebe da prebrzo gurate.

Ljubav: Obrnuto značenje kartice Snaga u kontekstu ljubavi i romantike u osnovi je isto kao i njeno uspravno značenje. Generalno, ljubav bi trebalo da ide jako dobro – ako ste posvećeni, ovo će vrlo verovatno biti snažna veza koja se uzajamno podržava i koristi. Ako nekoga tražite, ovo je mnogo bolje od prosečnog vremena za upoznavanje ljudi. Trebali biste biti u fazi samopouzdanja, pa izađite i pomešajte se. Možda ćete biti vrlo prijatno iznenađeni kako stvari funkcionišu. Jedino upozorenje kod preokreta je da biste trebali biti malo oprezni kako biste bili sigurni da nećete previše proceniti snagu ljubavne veze; na primer. nemojte previše pomerati granice ili biste na kraju mogli biti neprijatno iznenađeni.

Finansije: Generalno, novac bi sada trebao dobro da vam teče, čak i ako se kartica pokaže obrnuto; ipak, nemojte previše pomerati granice. Ne pretpostavljajte da će se trenutni prosperitet nužno nastaviti zauvek. Nije pravo vreme za puno kockanja ili za pozajmljivanje za finansiranje bilo čega drugog osim doslovnih potreba.

Zdravlje: Verovatno ćete se osećati prilično dobro kada se pojavi ova karta, čak i u slučaju preokreta. Ovo je sjajno vreme za ispravljanje loših navika ako to trebate učiniti kako biste zaštitili svoje zdravlje; oprez je da se to ne pokušava prebrzo ili prenagljeno. Spor i stabilan pobedi u trci. Počevši od malih ciljeva, poput svakodnevnog kratkog, energičnog vežbanja, moglo bi vas odvesti tamo gde želite da budete. Ne morate nužno da se naterate da prestanete sa lošom navikom, poput pušenja hladne ćuretine; ova taktika će se verovatno povratiti.

Duhovnost: Obrnuta karta Snage ne znači da ste duhovno slabi ili slabi; naprotiv, to je podsetnik da u sebi imate snagu koja verovatno prevazilazi ono što biste zamislili. Ako imate poteškoća da to vidite i osetite o sebi i svom životu, provedite neko vreme u prirodi. Pronađite prirodnu stvar koja vas nadahnjuje, bilo da je to predivan vidik, vodopad ili staro drvo. Zatim zapamtite da je snaga i lepota te scene ili predmeta sastavni deo toga ko ste i šta ste. Nastavite da kontaktirate svojom snagom.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/strength_reversed.html

Tumačenja Tarot karata u ovim tekstovima su opšta,za konkretna tumačenja i odgovore na pitanja javite se na e-mail sajta.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde