Pustinjak je izuzetno duhovna karta i često ima veze sa institucijama i velikim organizacijama – sve od banke do čitave hrišćanske crkve. Ova karta ukazuje na duhovnost čak i ako ste ateista. U bilo kojem smislu reč „duh“ za vas ima smisla, čak i ako se za vas „duh“ izjednačava sa „osećanjem“. Možda se trudite da otkrijete šta je „istina“ o nekome (ili nekoj stvari), nemojte smatrati da sve to morate sami, zatražite pomoć ako vam je potrebna da biste stekli drugačije perspektive, više informacije itd.

Opšte: Baš kao i kod kartice Snaga, možda čak i više mislite da vam treba malo vremena nasamo – ne bojte se da ga uzmete. Čak i ako je samo pet minuta šetnje oko kuće tako da možete razbistriti glavu. Ovo je takođe karta o tome da se „jako trudim da učinim pravu stvar“. Samo se pobrinite da „činjenje ispravnih stvari“ uključuje i radnje onoga što je za vas lično, a ne brigu samo o željama i potrebama drugih.

Posao: Približavate se tački u kojoj su vam uspeh i priznanje u dometu. Potrudite se da budete organizovani i produktivni. Ovo će vam se isplatiti na načine koji još nisu jasni. Uradite „pravu stvar“ čak i ako niko ne gleda. Uvek gledate šta radite.

Ljubav: Moguće je da će romansa iz vaše prošlosti biti podstaknuta. Da li je to zaista ono što želite? Izgleda da vam romantične veze trenutno nisu prioritet. Ako vam glava kaže da ne želite ništa više od romantične veze; pogledajte svoje ponašanje. Da li se poklapa sa tom analizom? U posvećenoj vezi ste se već neko vreme možda kretali u različitim pravcima. Obavezno uložite vreme i trud da ostanete povezani kako bi varnica ostala živa.

 

Finansije: Ovo je vreme da budete konzervativni kada je reč o finansijskim transakcijama i odlukama, ne da vam se čini da vam je novac najvažniji kada se pustinjak ionako pojavi. Ako ulažete, stavite novac u konzervativne akcije / obveznice / tržište novca sa zaista dobrim evidencijama. Ovo nije vreme za kockanje.

Zdravlje: Ritual bilo koje vrste biće zdrav za vas zdrav. (ovo bi moglo biti nešto poput čitanja knjige sat vremena svake subote popodne). Bilo koji zdravstveni problem mogao bi vam skrenuti pažnju na problem koji nije u vašem telu toliko kao u vašem životu; na primer, loše leđa mogu ukazivati na to da metaforički govoreći „nosite previše“. Čuvajte se.

Duhovnost: Vrlo je verovatno da će u ovo vreme u vaš život ući osoba koja je poput mentora ili učitelja, čak i ako vas ne „podučava“ direktno. I dalje ćete učiti od njih na nekoliko nivoa. Počastite potrebu da možda morate da se povučete do određene mere iz uobičajenog života – To neće trajati zauvek. Uskoro ćete se osećati mnogo društvenije, zato se nemojte sada forsirati da budete u blizini mnogih ljudi, osim ako to nije apsolutno neophodno. Verovatno ćete izaći iz ovog meseca osećajući se osveženo i obnovljeno, posebno na duhovnom nivou.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/hermit.html

Pustinjak obrnuto

Čak i kad je obrnut, Pustinjak je izuzetno duhovna karta i često ima veze sa institucijama i organizacijama – sve od banke do čitave hrišćanske crkve. Ova karta označava vezu sa duhovnošću čak i ako ste ateista, čak i kada se obrnuto dogodi. Pustinjak u preokretu može značiti da ste previše usredsređeni na pronalaženje „istine“ o nekoj stvari kada bi vam bilo bolje da je jednostavno pustite i krenete dalje svojim životom.

Opšte: Nema ništa loše u tome što neko vreme trebate sami – ne bojte se uzeti ga. Problemi, međutim, mogu nastati kada neko provodi previše vremena sam ili se previše plaši da bude u blizini drugih ljudi ili bude ranjiv na njih. Život se odnosi na ranjivost.

Posao: Verovatno ćete konačno doći do dna nekih radnih pitanja koja su vas mučila i / ili koja su bila nejasna. Ne ustručavajte se postavljati pitanja ne samo sebi već i drugim ljudima da biste razumeli više o tome kako stvari idu na poslu – i kako bi trebalo da idu. Budite svesni činjenice da ako na poslu postoje trenutni problemi koji uznemiruju, možda im na neki način doprinosite.

Ljubav: Kad se pustinjak prikazuje u obrnutom smeru, to još uvek ukazuje na to da je moguće da će romansa iz vaše prošlosti biti podstaknuta. Trebalo bi da se zapitate da li je to zaista ono što želite? Ako mislite da ne želite ništa više od romantične veze; pogledajte svoje ponašanje. Da li se poklapa sa tom analizom? Da li želite da se upoznate sa ljudima, da posegnete za sobom, da se stavite na raspolaganje za vezu? Kada se karta pojavi obrnuto i već ste u zauzetoj vezi, važno je da istaknete da trošite vreme, energiju i pažnju jedni na druge, bez obzira koliko ste zauzeti.

 

Finansije: Kada se pustinjak pojavi obrnuto, posebno je dobro vreme da potražite dobar savet i dobru analizu o svojim finansijskim poduhvatima. Ovo nije sigurno vreme za „sletanje“ i samo pretpostavimo da će se na kraju sve rešiti. Ako ne razumete odakle dolazi novac i kuda ide (ili kako investirati i tako dalje), ovo je izvrsno i važno vreme da se edukujete.

Zdravlje: Kada se pustinjak preokrene, vaše trenutne zdravstvene prakse možda više neće raditi za vas i / ili ćete možda morati da razvijete neke zdravije navike. Ovo je izvrsno vreme da razmotrite i vrlo male korake koje biste mogli preduzeti da biste poboljšali svoje zdravlje. Rim nije izgrađen za jedan dan, a najvažnije zdravstvene promene – trajne promene – obično se ne dešavaju ni preko noći. Korak po korak.

Duhovnost: Kad se pustinjak pojavi obrnuto, možda ste išli previše „sami“ u svoju duhovnu korist. Da, važno je lično i privatno razmišljanje, međutim, važno je i druženje sa istomišljenicima. Dosegnuti. Biće vam drago što jeste.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/hermit.html

Tumačenja karata u tekstu su opšta.Za detaljnu analizu i odgovore na konkretna pitanja javite se na e-mail sajta.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde