Točak sreće vam govori da generalno izgleda kao da se stvari menjaju. U većini slučajeva to ukazuje na pozitivne, potrebne promene, ali za neke ljude je promena sama po sebi vrlo teška i gotovo može biti traumatična. Ovo je vrlo duhovno i karmički orijentisano vreme. Promena je deo ciklične prirode života.

Opšte: Ova karta nas uvek podseća da „i ovo će proći“. Bilo da je to dobro ili loše vreme, to prolazi. Ako se iznenada nađete „sedeći na vrhu sveta“, zadržite svoju perspektivu, jer se i to, kao i sve ostalo, menja. Živite sada, računajte svoje blagoslove i shvatite da je veći deo života van vaše kontrole, ali da je čak i to u redu. Krenite sa bilo kojim promenama i mislite pozitivno.

 

Posao: Vrlo je moguće da ćete odlučiti da napustite posao ako trenutno radite, čak i ako je to dobar posao, jer vaše srce više nije u njemu. Pozvani ste da sledite svoj san, bez obzira na to kakav je. Ako želite da učinite nešto drugačije, ali ne poznajete nikoga ko radi ono što vi želite – budite smeli i pozovite nekoga ko radi ono što sanjate i pitajte ih da li možete da ručate s njima ili zasenči ih četiri sata. Iznenadili biste se koliko često se takvom zahtevu pozitivno odgovori.

Ljubav: Moguće je da vezu treba pregovarati ili da više neće odgovarati vašim potrebama. To ne znači da, ako ste u zauzetoj vezi, da je ona osuđena na propast, već samo da ćete morati da preduzmete mere kako biste bili sigurni da je ona čini. Razgovarajte o tome kako se osećate, to vam je najbolja nada. Ako tražite vezu, prvo vrlo precizno razjasnite tačno „koga“ tražite, a zatim izađite i pomešajte se – bilo da je to na mreži, ili dopuštajući prijateljima da vas upoznaju sa nekim ko bi mogao „odgovarati računu“. “

Finansije: U finansijskom smislu Točak sreće je generalno dobar predznak za svakoga ko neko vreme finansijski teško prolazi. To znači da će se vrlo verovatno vaše okolnosti promeniti na bolje. Međutim, ako ste imali dug prosperitetni period, razmotrite suprotnu mogućnost da vam prihodi malo padnu. Ako je to slučaj, budite sigurni da ste spremni za poslovični „kišni dan“. Dugoročno, naravno, sve se to poravna.

Zdravlje: Opiranje promenama može biti loše za vaše zdravlje. Uradite sve što je potrebno da biste održali nivo stresa pod kontrolom. Ako sumnjate, vratite se osnovama; pravilna ishrana, pravilan odmor i pravilno vežbanje uveliko pomažu u pomaganju. Meditacija i joga mogu vam takođe pomoći da budete u top formi.

Duhovnost: Važno je biti svestan da u gotovo svim slučajevima na neki način doprinosimo onome što se dešava u našem životu. Retko se događa da se stvari „jednostavno dogode“ ili da mi u situaciji budemo zaista besprekorna „žrtva“. Prihvatite kakav god vaš pošten deo odgovornosti bio za situaciju sa kojom se trenutno suočavate, budite odgovorni prema sebi, ako ni prema kome drugom, i krenite dalje. Ponekad se stvari „jednostavno dogode“, ako je to slučaj – budite uvereni da ni u kom slučaju niste sami u tom iskustvu i potražite podršku. Podrška koja vam je potrebna zaista je uvek dostupna.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/wheel_of_fortune.html

Točak sreće obrnuto

Uvod: Kada se preokrene, Točak sreće vam govori da će se stvari i situacije u vašem životu generalno promeniti. U većini slučajeva to ukazuje na pozitivne, potrebne promene, ali za neke ljude je promena sama po sebi vrlo teška i gotovo može biti traumatična. Ako vam je potrebna pomoć u rešavanju promena, zatražite je, oslonite se na svoj sistem podrške. Ne pokušavajte da idete sami i ne borite se protiv plime. Promena je deo ciklične prirode života. Nema potrebe ni zarade u strahu od toga.

Opšte: Kada se ponište, promene na koje ukazuje Točak sreće možda neće biti toliko očigledne ili obeležene kao u vertikalnoj verziji, ipak, promena dolazi. Ova karta nas uvek podseća da će „i ovo proći“. Bilo da je to dobro ili loše vreme, to prolazi. Ovo je važno vreme za pozitivno razmišljanje i očekivanje najboljeg. Ne pretpostavljajte da je bilo koja promena koja se trenutno pojavljuje trajna.

Posao: Sa točkom unazad, i dalje su male šanse da ćete odlučiti da napustite posao ako trenutno radite, čak i ako je to dobar posao, jer vaše srce više nije u njemu. Razmislite malo šta sanjate, podignite glavu iznad svakodnevnog mlevenja, kada se pojavi ova karta. Čak i unazad, točak vam govori da se možda približavate vremenu za promenu, na posao; a možda i vrlo velika.

Ljubav: Kada se točak preokrene, malo je manja verovatnoća da ćete doći do zaključka da dugotrajna veza možda više neće odgovarati vašim potrebama. U najmanju ruku, potrebno je da trezveno procenite kako volite da život funkcioniše i kako se osećate u vezi sa odnosima, a onda, ako postoji jedan koji želite da zadržite, možda ćete odlučiti da ćete morati nešto preduzeti pobrinite se da to uspe. Komunikacija je sada ključna. Kao i kod uspravnog značenja ove kartice, ako tražite vezu, prvo vrlo precizno razjasnite tačno „koga“ tražite, a zatim se uverite da se dovodite u situacije u kojima je to moguće / verovatno da ćete upoznati ljude.

Finansije: Kada se preokrene, Točak sreće je još uvek dobar predznak za svakoga ko se neko vreme finansijski teško snalazi. To znači da će se vaše okolnosti u bliskoj budućnosti verovatno bar malo popraviti. Međutim, ako ste imali dug prosperitetni period, razmotrite suprotnu mogućnost da vam prihodi malo padnu. Ako je to slučaj, budite sigurni da ste spremni za poslovični „kišni dan“. Dugoročno, naravno, sve se to poravna.

Zdravlje: Točak nas čak i unazad podseća da otpor promenama može biti štetan za vaše zdravlje. To ne znači da biste trebali prihvatiti samo sve što je pred vama, ali to znači da treba da „odaberete svoje bitke“. Uradite sve što je potrebno da biste održali nivo stresa pod kontrolom. Ako sumnjate, vratite se osnovama; pravilna ishrana, pravilan odmor i pravilno vežbanje pomoći će vam da se osećate mnogo bolje i da se nosite sa svim izazovima.

Duhovnost: Preokretni točak navodi da u situaciji kada smo odrasli gotovo nikada nismo istinski besprekorna „žrtva“. Razmislite da li ste i kako doprineli mestu gde se trenutno nalazite, prihvatite ono što je vaš pošteni deo odgovornosti za situaciju sa kojom se trenutno suočavate, budite odgovorni prema sebi ako ni prema kome drugom, a onda to pustite. Ponekad se stvari „jednostavno dogode“, ako je to slučaj – budite uvereni da ni u kom slučaju niste sami u tom iskustvu i potražite podršku. Podrška koja vam je potrebna zaista je uvek dostupna. Ne dozvolite da se utapate u osećanjima da ste prevareni ili opljačkani. Život nije fer. Nikad nije bilo. Ali život se neprestano menja. Krenite tokom i vaš duh i osećaj radosti će se produbiti i bićete mirniji.

https://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/wheel_of_fortune_reversed.html

Teekstovi o kartama su opšteg značenja,ukoliko želite detaljno tumačenje karata i odgovore na pitanja javite se na e-mail sajta.

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde