Ključne reči Tarot karte Pravda

Tarot karte Pravda uspravno ključne reči

pravda, karma, posledica, odgovornost, zakon, istina, poštenje, integritet,

Obrnuta Tarot karta Pravda ključne reči

uzročno-posledična nepravda, odmazda, nepoštenje, korupcija, nepoštenje, nepravičnost, izbegavanje odgovornosti

Opis tarot karte Pravda

Tarot karta Pravda je simbol istine, pravičnosti i zakona. Dok sedi na stolici, vaga u levoj ruci predstavlja kako intuicija treba da uravnoteži logiku. Ona simbolizuje nepristrasnost sa mačem sa dve oštrice u desnoj ruci. Jasnoća misli koja je potrebna da bi se delila Pravda simbolizuje kvadrat na kruni koju nosi. Iza nje je ljubičasti ogrtač i stojeći sivi stubovi. Ispod svog crvenog ogrtača, koji drži kopča, ona pokazuje vrh bele cipele. Ovo je duhovni podsetnik da ono što ona pruža jesu ishodi njihovih dela.

Uspravna Tarot karta Pravda značenje

Odluke koje sada donosite imaju dugoročne efekte na sve stvari, kako za sebe, tako i za druge. Uvek će doći vreme kada ćete biti osuđeni. Tarot karta Pravde koja se pojavljuje u lektiri signalizira da će presuda biti doneta pravično i shodno tome. Odluke koje ste doneli u prošlosti pažljivo će biti odmerene pošteno. Vaša osećanja oko ove kartice mogu se razlikovati u zavisnosti od vaše situacije.

Ako vam je učinjena nepravda, izgled ove kartice može vam doneti olakšanje. S druge strane, ako su vaši postupci drugima naneli bol, ova karta služi kao upozorenje. Njen izgled predstavlja šansu da sada promenite svoje postupke za bolju budućnost. Kada čitanje tarot karte pokazuje figuru pravde, vreme je da objasnite svoje postupke.

Drugo značenje karte Pravde je istina. Istina se mora ostvariti, a ovo se ne može naći iz usta i ogovaranja drugih. Umesto toga, zasniva se na činjenicama. Naučite istinu o drugima i sebi, govorite i znate istinu pre donošenja presude. Tokom čitanja, kada vidite kartu Tarot Pravde, treba da budete pošteni u svim delima. Prateći pravi postupak za saznavanje istine, shvatićete koji su vaši zadaci.

Još jedno značenje karte Tarot Pravde tokom čitanja je da simbolizuje potrebu za pažnjom. Može se odnositi na vaš život, karijeru ili samo na važnu odluku koju trebate doneti. Ako niste sigurni u nešto, vreme je da jednom zauvek pronađete rešenje.

Uspravan ljubavni smisao
nagrađeni romantični napori, kompromis, korektno postupanje prema partneru nagrađeno,

Uspravan karijera značenje  integritet na poslu nagrađen, ostaje odgovoran i pošten

Uspravan finansije značenje odgovornim i poštenim balansiranjem finansija, balansiranje davanja i uzimanja.

Uspravna Tarot karta Pravda -značenje ljubavi

Pravda je vezana za karmu, a ako ste se trudili, ljubav i romantika će vam doći na put. Ako ste bili ljubazni, ljubavni i podržavajući, vaše veze će biti ogledalo onoga što ste davali drugima. Ako ste slobodni, vaša ljubavna i pozitivna nastrojenost učiniće vas posebno privlačnim za nove potencijalne romanse.

Budući da se na ovoj kartici radi o zakonu uzroka i posledice, uverite se da ste se prema partneru pošteno odnosili. Pazite na nezadovoljstvo i odbranu, i pobrinite se da se sukobi u vašim odnosima rešavaju s poštovanjem i poverenjem vaše druge polovine. Kompromis i razumevanje su potrebni sada. Ponekad se i na ovoj kartici radi o taktičnosti i izražavanju vaših frustracija na način koji uzima u obzir osećanja vašeg partnera. Sve dok se problemi sa zečevima rešavaju iskreno i sa dobrom verom, vaša veza će napredovati.

Uspravna Tarot karta Pravda- značenje karijere

Ako ste bili umešani u bilo kakve sporove na radnom mestu, karta pravde može signalizirati da sve treba da ide u vašu korist sve dok ste bili iskreni, iskreni i pošteni u svom poslovanju. Ako se ovo ne odnosi na vas, ova kartica može jednostavno biti podsetnik da uvek postupate integritetno i obezbedite da preuzmete odgovornost za svoje postupke, čak i kada pogrešite. Koliko god ovo ponekad moglo biti zastrašujuće, drugi će vam verovati i poštovati vašu iskrenost i posvećenost istini. Fer i uravnoteženim poslovanjem vaša karijera može procvetati.

Uspravna Tarot karta Pravda -značenje finansija

Ova kartica je podsetnik da budete iskreni, pravični i pošteni kada su u pitanju vaši finansijski poslovi. Obavezno uravnotežite svoje potrebe sa drugima i da ono što uzimate bude uravnoteženo sa onim što dajete. Nastavite da održavate stvari uravnoteženima, a vaše finansije bi trebale biti sasvim u redu.

Obrnuta Tarot karta Pravda značenje

Obrnuta Tarot karta Pravda mogla bi ukazivati na razne stvari. Jedno značenje preokrenute  Pravde je pokazati da živite poricano. Niste spremni da prihvatite posledice svojih postupaka ili drugih. Bežiš od svoje krivice. Međutim, morate biti svesni da su to radnje koje su prošle. Vaša budućnost zavisi od vaših današnjih postupaka – i onoga što ćete učiniti da ponovo stavite vagu u ravnotežu. Kako možete nadoknaditi svoje nepravde? Akcijom vam daje priliku da se promenite i prestanete da osuđujete sebe. U pravnim stvarima ovo može predstavljati nepravičan ishod slučaja koji nećete prihvatiti.

Obrnuta Tarot karta Pravda- ljubavno značenje

„Ljubav i ljubav“ ponekad mogu biti nepravedni. Možda učestvujete u izlaganju sa svetom, ali sreća još uvek nije na vašoj strani. Kakav god slučaj bio, ponekad treba stisnuti zube i nastaviti dalje. Sada je možda i pravo vreme da proverite da li ste fer prema svojim očekivanjima o ljubavi. Da li tražite nekog apsolutno savršenog, ali ne možete ili ne želite da radite na sopstvenim manama? Budite iskreni prema svojim zahtevima, kao i prema svom prtljagu. Ako ste u vezi, ovo može biti teško vreme, a poštenost i kompromis su potrebni više nego ikad. Ne krivite druge ili svog partnera za stvari koje su vaša odgovornost.

Obrnuta Tarot karta Pravda -značenje karijere

Možda se trenutno bavite nekim nepravednim situacijama na poslu. To može značiti preuzimanje krivice za nekoga drugog ili pokušaj potkopavanja kvaliteta vašeg posla. Iako je možda primamljivo boriti se sa vatrom vatrom, ovo može samo pogoršati problem. Ostanite razumni, logični i otvoreni kako se nosite sa ovom situacijom. Sa obrnutom pravdom, mogli biste otkriti da žestoke konfrontacije mogu značiti da će krivica svaliti na vas. Ova karta takođe može signalizirati da niste bili baš iskreni što se tiče vaše karijere. To može da vam stvori probleme u budućnosti; ili čak i ako ne, može dovesti do kontinuirane anksioznosti dok se pitate kada će druga cipela pasti. Ako još uvek imate vremena, popravite se i promenite svoje navike sada. Ako ste izbegavali odgovornost za grešku i nadali se da će krivica pasti na druge, ne samo da narušavate poverenje između sebe i svojih kolega, već bacate i šansu da učite na greškama i rastete.

Obrnuta Tarot karta Pravda- značenje finansija

Nepošteno je prisutno u vezi sa vašim finansijama kada se u vašem čitanju pojavi obrnuta kartica Pravde. Budite oprezni sa kim delite svoje finansijske podatke i uverite se da im se može verovati pre nego što krenu napred. Ako ste se teško nosili sa finansijama, obrnuta kartica Pravde takođe može signalizirati neuspeh da preuzmete odgovornost za svoju situaciju. Preuzimanje odgovornosti za tešku situaciju može zvučati neprijatno, ali može i osnažiti.

https://labyrinthos.co/blogs/tarot-card-meanings-list/justice-meaning-major-arcana-tarot-card-meanings

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde