Tarot karta Umerenost uspravno ključne reči

ravnoteža, mir, strpljenje, umerenost, smirenost, spokoj, harmonija, vedrina.

Tarot karta Umerenost obrnuto ključne reči

Neravnoteža, višak, krajnosti, nesloga, lakomislenost, brzopletost

Tarot karta Umerenost opis karte

Na kartici Umerenost nalazi se anđeo sa krilima, čiji pol nije odmah očigledan, što sugeriše da postoji ravnoteža među polovima. Jedna noga anđela je u vodi kako bi predstavljala podsvest, dok je druga noga na suvom, predstavljajući materijalni svet. Na njenom ogrtaču je kvadrat, na kome je unutra upisan trougao, još jedan odjek opipljive zemlje u sjedinjenju sa svetim trojstvom. Drži dve šolje na način da umeša vode, koje predstavljaju super i podsvest. Voda teče između njih, što sugeriše sjedinjenje i beskonačnost.

Sve na ovoj kartici predstavlja ravnotežu, savršenu harmoniju koja dolazi iz unije dualnosti. Njen savet je da isprobate bilo koju novu vodu, pre nego što skočite u dubinu.

Tarot karta Umerenost uspravno značenje

U trenucima kada postoji anksioznost ili veliki stres, mogli ste da budete mirni tokom celog dana. Vi ste osoba koja je savladala veštinu da ne dozvoli da vam stvari dođu, a to vam omogućava da postignete veliki napredak u svim oblastima koje tražite da istražite. Tarot karta Umerenost sugeriše umerenost i ravnotežu, zajedno sa puno strpljenja. Tamo gde se pojavljuje ova karta, postoji predlog da se u bilo kojoj situaciji izbegava ekstremitet.

 

Karta  Umerenost podrazumeva da imate jasnu viziju i da znate šta želite da postignete. Ovo je pokazatelj višeg obrazovanja, što je presudan atribut na životnom putovanju. To odražava da ste našli mir sa onim što radite i da se sve odvija kako treba. Karta „Umerenost“, u odnosu na druge ljude, pokazuje da ste sposobni da se prilagodite i radite u harmoniji sa svojom zajednicom, saradnicima i voljenima. Vaša smirenost u svim pitanjima pruža im utehu i olakšava ih.

Tarot karta Umerenost takođe može ukazivati na vreme za procenu i preispitivanje prioriteta koje ste izabrali. Ovo će vam pomoći da uspostavite ravnotežu između vašeg spoljašnjeg i unutrašnjeg ja. Na kraju svega, u svojim postupcima ćete pronaći veću svrhu i značenje, jer je njena poruka da ni u jednom ne možemo živeti u potpunosti

Tarot karta Umerenost uspravno ljubavno značenje

U ljubavi, uspravna ljubav prema tarotu ljubavi sugeriše strpljenje, umerenost, razumevanje i kretanje srednjim putem. Ova karta ukazuje na to da moramo izbegavati ulazak u krajnosti i biti oprezni i pažljivi u svojim postupcima. Razmotrite svoje postupke kada je ljubav u pitanju; i u kojim aspektima vaši stavovi, uverenja ili misli mogu biti preterani. Da li ste previše nabrijani sa potencijalnim partnerima? Ili ste umesto toga previše rezervisani? Da li i ti daješ? Ili ne dajete dovoljno? Kako možete dovesti ove osobine u ravnotežu? Pored toga, vaša veza ili potencijalne veze mogu trenutno zahtevati malo strpljenja i pokušati da zajedno rade na pronalaženju kompromisa i harmonije.

Tarot karta Umerenost uspravno značenje karijere

Strpljenje i umerenost mogu vam biti korisni alati za postizanje ciljeva u karijeri. Verovatno ćete pronaći ono što želite kada je vaš posao u pitanju, ali to može doći polako i tiho dok svakodnevno radite na poslu. Vaša posvećenost i sposobnost mirnog snalaženja u emocionalno nabijenim situacijama na poslu mogu vam pomoći da vas primete vršnjaci i pretpostavljeni. Kada je reč o promenama u vašem karijernom putovanju, temperamentna karta može vas podsetiti da ostanete strpljivi, stabilni i posvećeni; za sve dobre stvari treba vremena. Umerenost takođe može signalizirati dobar posao u usklađivanju karijere sa različitim aspektima vašeg života; to vam nije ni sveobuhvatna ambicija, ni samo zarada.

Tarot karta Umerenost uspravno značenje finansija

Karta Umerenost može biti poziv kako biste bili sigurni da je vaš pristup finansijama umjeren i uravnotežen. To može značiti da ste marljivo štedeli, a istovremeno ste u mogućnosti da se počastite nečim što si priuštite svako malo. Vremenom ćete možda svoje resurse graditi stalnom, marljivom uštedom.

Tarot karta Umerenost obrnuto

Umerenost u obrnutom položaju odraz je nečega što nije u ravnoteži i može uzrokovati stres i anksioznost. Stvarno značenje kartice Umerenost može se dešifrovati pomoću ostalih karata u otvaranju  da bi se identifikovala područja na kojima je nastala ova neravnoteža. Obrnuta Umerenost  takođe se može koristiti kao upozorenje; ako krenete određenim putem, to bi dovelo do turbulencije i viška.

Nedostatak dugoročnog plana ili vizije takođe može biti značenje preokreta. Ovo stvara nedostatak svrhe za vas, ostavljajući vam osećaj neskladnosti dok tu i tamo tražite šta biste trebali raditi. Morate razmisliti i dobro razmisliti šta treba promeniti. Umerenost nas podseća da su sve stvari dobre umereno i da moramo ispitati u kojim aspektima svog života rušimo ravnotežu.

Tarot karta Umerenost obrnuto ljubavno značenje

Zaljubljeni, da li ste skloni da razmišljate na sve ili ništa? Ljubav je, kao i mnoge stvari u životu, puna sivih područja. Kada se obrnuta Umerenost pojavi u ljubavnom tarot čitanju, vaš intenzitet trenutno može biti iznenađujući. Ponekad, bez obzira na sve napore, ne možemo naterati ljubav da nastane. Možda ćete imati koristi od toga što ćete biti malo strpljiviji, istovremeno vodeći računa da vaše sopstvene emocije ili želje ne uđu u krajnost. Kada vaš sastanak učini nešto što vam ne prija, da li ste skloni da ih odmah odbijete? Da li ste prezahtevni prema potencijalnim partnerima, tako da vas niko nikada ne može zadovoljiti? Važno je zapamtiti da ljudi nikada ne mogu biti savršeni; pobrinite se da su vaše želje razumne.

Tarot karta Umerenost obrnuto karijera značenje

Nešto na poslu trenutno pati od nedostatka ravnoteže. Da li imate tendenciju da ulažete sve što se tiče vašeg posla, toliko da pate i drugi aspekti vašeg života? Da li uvek povlačite sve noći, nadajući se da će se sve to na kraju isplatiti? Ili alternativno, smatrate li da popuštate, što dovodi do nezadovoljstva vaših kolega? Iako vam prva može doneti uspeh, ovo vam dugoročno može naštetiti. Ako se ovo odnosi na vas, nastojte da ispravite ovu neravnotežu. Uverite se da prilikom završavanja projekata ne žurite kroz njih ili ne donosite nepromišljene izbore; kvalitet vašeg rada možda pati.

Tarot karta Umerenost obrnuto značenje finansija

Da li ste neko kome uvek treba da kupite sledeći lep luksuz? Ili ste alternativni toliko štedljivi da svoje napore nikada ne nagradite malom poslasticom? Verovatno je da će oba ova stava trebati prilagođavanje, jer su obojica neodrživa na duži rok. Prva uvek stavlja trenutno zadovoljstvo nad vašu buduću udobnost i obrnuto. Razmotrite svoje finansijske ciljeve i uverite se da ste i na slici prikazali sopstveno blagostanje; i vaše buduće blagostanje i vaše sadašnje blagostanje treba da pronađu ugodnu sredinu.

https://labyrinthos.co/blogs/tarot-card-meanings-list/temperance-meaning-major-arcana-tarot-card-meanings

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde