Jedan od mnogih crteža iz 1892. godine  Vaniti ilustratora Čarlsa Alana Gilberta, koji je slikao sa samo 18 godina, po mnogima funkcioniše kao najbolja optička varka svih vremena. Reprodukcije poznate kao optičke varke i danas su popularne, skoro 100 godina nakon prvog pojavljivanja ovog dizajna. Ne mislite puno . Izbegavajte gledanje ekrana. Šta ste prvo videli?

Lobanja

Vi ste pobunjenik, osoba koja slobodno misli. Strastveni i snažni. Lobanja je među najstarijim i najmoćnijim simbolima i za vas lično simbolizuje ono što biste želeli: zaštitu, snagu, moć, hrabrost, mudrost, vođstvo, preživljavanje u teškim vremenima i besmrtnost.

Svesni ste neprocenjive vrednosti vremena i našeg privremenog postojanja u ovom fizičkom svetu. Ovo za vas nije siromašno ili depresivno, ali pokazuje svest o važnosti življenja u trenutku, iskru za život i duhovni razvoj. Vi ste ezoterična osoba, minus vuk samotnjak, volite samoću i razmišljanje. Osećate se kao da ste otkrili sve tajne sveta. Želite da održavate društvo „dubljih“ ljudi.

 

Devojka koja se gleda u ogledalo

Ponosna si i sujetna samo u početku, a u duši si romantičar i sanjar. Ponekad patite od nedostatka samopouzdanja. Uvek se setite kritika i zaboravite na pohvale.

Čak i ako vas hiljadu ljudi pohvali, a jedan vas kritikuje, vi ćete misliti samo na tu kritiku i verovati samo u nju. Volite lepotu, maštu, planiranje, a manje ste perfekcionista. Obično živite u svom svetu. Kreativni ste, pedantni, imate osećaj za umetnost i estetiku, ali ne znate ružno, ali u tome vidite potencijalnu lepotu. Ogledalo za vas nije samo simbol fizičkog već i duhovnog odraza.

https://betterifyouknow.com/2021/07/05/what-did-you-see-first-it-can-say-a-lot-about-you/

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde