Tarot karta Kula ključne reči

Uspravne ključne reči

katastrofa, razaranje, preokret, trauma, nagle promene, haos

Tarot karta Kula obrnuta ključne reči

sprečavanje katastrofe, odlaganje neizbežnog, otpor promenama

Tarot karta Kula opis karte

Karta Kula  prikazuje visoki toranj smešten na vrhu planine. Munja udari u kulu koja je usplamti. Plamen puca na prozorima, a ljudi skaču kroz prozore kao očajni. Oni možda signaliziraju iste figure koje smo ranije videli okovane u Đavoljoj karti. Oni žele da pobegnu od previranja i uništenja iznutra. Kula je simbol ambicije koja se gradi na neispravnim prostorijama. Uništenje kule mora se dogoditi kako bi se raščistili stari načini i dočekalo nešto novo. Njegova otkrića mogu doći u bljesku istine ili nadahnuća.

 

Tarot karta Kula uspravno značenje

Kula predstavlja promenu u najradikalnijem i najznačajnijem smislu. Iz tog razloga sama kartica vizuelno izgleda tako nervozno. Ali ne mora nužno biti zaista zastrašujuće ili zlokobno. Jer u srcu ove kartice, njena poruka je temeljna, revolucionarna promena.

Događaji koje označavaju  Kula kartice ne moraju biti nešto strašno, poput katastrofe ili velikog gubitka. Sama promena je normalan deo života koji čovek mora da prihvati. Ali to ponekad može izazvati strah, jer to znači da moramo napustiti istine koje smo znali pre ovog događaja. Stari načini više nisu korisni i morate pronaći drugi skup uverenja, vrednosti i procesa da biste zauzeli njihovo mesto.

Budite pozitivni, vreme je da zamenite stare temelje prošlosti nečim što je istinitije i bolje će vam služiti u onome što dolazi.

Što se tiče posla, neizbežan je argument koji će se sigurno dogoditi. Morate biti pod kontrolom i držati ćud pod kontrolom. Izbegavajte da kažete nešto što može naštetiti drugim ljudima. Što se tiče vašeg ljubavnog života, vaša romantična veza se možda bliži kraju. Shvatite ovo kao upozorenje – ako zaista cenite svoju vezu, vreme je da preuzmete kontrolu nad štetom ili otvorite komunikaciju da biste očistili nesporazume. U vašim finansijama, toranjsko značenje odnosi se na potrebu da budete sigurni u svoje

Tarot karta Kula uspravno  ljubavno značenje

Ljubavno značenje tarot Kule nagoveštava velike fundamentalne promene. Odnosi koji imaju slabe ili propadajuće temelje neće trajati još dugo i mogu se urušiti. Iako su u početku bolni, oni otvaraju put za nova iskustva. Možda je vaš odnos bio neverovatno važan za vaš identitet; ponosili ste se što ste dobar partner ili roditelj, čineći vas da ostanete čak i dok ste možda bili nesrećni. Iako se ovo vreme možda trudi, znajte da će proći. Ako ste slobodni, možda se ne prekida veza, već vaša perspektiva i razumevanje celokupnog pojma šta za vas znači ljubav. Koja verovanja o ljubavi ne služe vašem najvišem ja? Treba ih transformisati kako biste mogli razviti individualno razumevanje šta su vaše potrebe kada su u pitanju odnosi.

Tarot karta Kula uspravno značenje karijere

Trenutno može biti mnogo stresa kada je u pitanju vaša karijera; Kula može značiti iznenadni gubitak posla ili postizanje nove pozicije koja stvara haos usled naglog povećanja odgovornosti. Nešto iz spoljnog okruženja, poput novog šefa ili gubitka kolege, može značiti katastrofe na radnom mestu. Važno je zapamtiti da je u ovom trenutku, iako stvari frustriraju, moguće da ove privremene zbrke vode u bolju dugoročnu budućnost, kao što je posao koji vam više odgovara ili dugoročno mirnije radno mesto .

Tarot karta Kula uspravno značenje finansija

Bilo bi pametno da se pobrinete da odmah ostavite neka sredstva. Kula u svom najgorem scenariju govori o katastrofi, a ni u finansijama se ne razlikuje. Možda se spremaju neželjena iznenađenja koja mogu stvoriti nagli gubitak resursa. Ovi scenariji mogu poslužiti kao pozivi za buđenje; razviti elastičan sistem podrške i težiti stvarima koje su ti zaista bitne.

.

Tarot karta Kula obrnuto

Kada dobijete obrnutu kartu Kula , možete osetiti kako se neka kriza nazire duž horizonta i borite se koliko god možete da biste pokušali da izbegnete njenu manifestaciju. Ono što niste shvatili je da ovi kvarovi mogu biti korisni u razbijanju vašeg oslanjanja na nešto što je lažno. Kula je izgrađena na neispravnim temeljima i mora pasti. Iako će uništavanje biti bolno, poniznost koja mu proizilazi može nam donijeti mir.

Ono na šta ste se oslanjali više neće biti za vas. Ne shvatajte ovo kao drastičnu i depresivnu promenu, vreme je da postanete samopouzdaniji.

 

Tarot karta Kula obrnuto ljubavno značenje

Promenu nikada nije lako prihvatiti, ali bez obzira koliko joj se opiremo, ona će doći. Ako vidite kako se neki problemi u vašoj vezi naziru u daljini, ovo je vaša prilika da se sada pozabavite njima. Na taj način možete kasnije sprečiti veće probleme. Da li se vaše nezadovoljstvo nakuplja? O čemu ste prećutali jer mislite da ne vredi prepirati se? Polako se ove stvari mogu pretvoriti u velike probleme koji mogu iskorijeniti inače sretnu vezu. Ova karta takođe može signalizirati da ste možda spremni da napustite vezu koja nije uspela.

Tarot karta Kula obrnuto značenje karijere

Uprkos stresnim situacijama na poslu, možda ste uspeli da se provučete. Na primer, ako je vaše radno mesto prošlo kroz niz otpuštanja ili viškova, možda ćete se naći među jednim od retkih srećnika koji su uspeli da zadrže posao. Ovo može doći kao olakšanje, ili pak može vas sprečiti da nađete istinsko ispunjenje u svojoj karijeri. Ponekad je Kula karta koja nas sve treba izbaciti iz vlastite omamljenosti i biti motivisani da napustimo udobnost monotonog posla. Ovo je možda šansa koja vam je trebala da otvorite oči za ono što vas još može očekivati.

 

Tarot karta Kula obrnuto značenje finansija

Ako ste uspeli da se uspešno izvučete iz finansijske propasti, odvojite vreme da nađete malo olakšanja. Međutim, Toranj sugeriše da je možda bolje prihvatiti da se ovo mora dogoditi da biste krenuli dalje. Na primer, ako ste za dlaku izbegli bankrot uspevši da otplatite svoj dug za ovaj mesec, možda je dugoročno lakše i zdravije prihvatiti svoju situaciju i proglasiti bankrot. Ili ako ste kupili dom koji si ne možete priuštiti, a hipoteka vas stavlja pod vodu, možda bi bilo pametnije da prodate. U suprotnom se izbegava jedna katastrofa, da bi se sledeći put ponovo pokrenula; možda ćete morati da se borite u nedogled. Razmislite šta će vam trenutno olakšati teret i suočite se sa hrabrim licem.

https://labyrinthos.co/blogs/tarot-card-meanings-list/the-tower-meaning-major-arcana-tarot-card-meanings

Fejsbuk Komentari
Baner

OSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo vas unesite vaše ime ovde